2014-07-24 22:54:02
Φωτογραφία για ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ : Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ ΚΑΙ ΤΟ ΘΡΥΛΟ! *BINTEO*
Η ιστορία του μικρού Γρηγόρη συγκινεί, καθώς την Τετάρτη, στο KIA Training Ground, είδε από κοντά τον Ολυμπιακό και έζησε υπέροχες στιγμές!

Όταν η ζωή βάζει δύσκολα, υπάρχει μόνο ένας δρόμος: Εκείνος της προσπάθειας και της επιμονής! Η ιστορία του μικρού Γρηγόρη, ενός παιδιού με ειδικές ικανότητες, από το Τορόντο του Καναδά, συγκινεί και παραδίδει μαθήματα επιμονής και καθημερινής «μάχης» για την επιβίωση. Ο μικρός είχε την Τετάρτη μία εμπειρία ζωής!

Μία εμπειρία υπέροχη, τόσο για τον ίδιο, όσο και για τους γονείς του, οι οποίοι τον συνόδευσαν στο προπονητικό κέντρο KIA Training Ground, της Toronto FC! Εκεί, όλη η οικογένεια γνώρισε από κοντά τους παίκτες και το τεχνικό επιτελείο του Θρύλου! Τον κ. Μίτσελ, τον Κριστιάν Καρεμπέ, τον Πιερ Ισά, ενώ και αρκετοί ποδοσφαιριστές, όπως ο Ερίκ Αμπιντάλ, ο Ανδρέας Σάμαρης (τον οποίο ο μικρός Γρηγόρης λατρεύει!), ο Ρομπέρτο, ο Γιάννης Μανιάτης, ο Νταβίντ Φουστέρ, ο Δημήτρης Κολοβός, φωτογραφήθηκαν με τον μικρό Γρηγόρη, του υπέγραψαν αυτόγραφα και του πρόσφεραν απλόχερα στιγμές μοναδικές!


Ο Σάμαρης έδωσε μία φανέλα στον μικρό, υπογεγραμμένη και με αφιέρωση, ενώ τόσο ο πατέρας του Αχιλλέας, όσο και η μητέρα του Δήμητρα, πήραν μία φανέλα με αφιέρωση και κασκόλ με τα 4 αστέρια του Ολυμπιακού μας!

Σύσσωμη η οικογένεια είχε τη δυνατότητα να παρακολουθήσει την προπόνηση στο KIA Training Ground, το προπονητικό κέντρο της Toronto FC, όπου ο Θρύλος γυμνάστηκε την Τετάρτη το απόγευμα.

«Η δύναμη της αγάπης μπορεί να κάνει πολλά πράγματα. Ο Ολυμπιακός έδειξε σήμερα τι σημαίνει αυτή η αγάπη. Μας έδωσε μία τεράστια χαρά και τον ευχαριστούμε θερμά για αυτό! Για εμάς όλους και προπάντων για τον Γρηγόρη μας, ήταν όνειρο το να δει από κοντά τον Θρύλο! Και σήμερα αυτό έγινε πραγματικότητα. Εύχομαι στον Ολυμπιακό μας να μεγαλώνει διαρκώς και να ανεβαίνει τα σκαλοπάτια μπροστά του με άλματα, όπως κάνουμε και εμείς καθημερινά», είπε στην κάμερα του Olympiacos TV ο πατέρας του Γρηγόρη.

Όλη η οικογένεια θα παρακολουθήσει από κοντά τον αγώνα με τη Μίλαν, στο BMO Field, την Πέμπτη το βράδυ (τοπική ώρα 20:00 και 03:00 τα ξημερώματα Ελλάδας)!

Δείτε το video από την συνάντηση του μικρού Γρηγόρη με την αποστολή του Ολυμπιακού:
olympiacos-blog
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Αλλάζει πρόεδρο ο ΠΑΟΚ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Αλλάζει πρόεδρο ο ΠΑΟΚ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ