2014-07-25 05:24:02
Φωτογραφία για ΜΑΓΙΚΟΣ ΚΑΙ... ΟΝΕΙΡΕΜΕΝΟΣ! ΜΙΛΑΝ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 0-3 *ΒΙΝΤΕΟ*
Ένας απίστευτος Ολυμπιακός έκανε... πλάκα στη Μίλαν την οποία συνέτριψε με 3-0 στο πρώτο του παιχνίδι στο διεθνές τουρνουά ICC στο Τορόντο του Καναδά.

Οι παίκτες του Ολυμπιακού κυριάρχησαν στον αγωνιστικό χώρο και δεν απειλήθηκαν ιδιαίτερα από τους Ιταλούς, εκτός από τη φάση που οι Ιταλοί σημάδεψαν το δοκάρι του Ρομπέρτο.

Ο Τσόρι Ντομίνγκες άνοιξε το σκορ στο 16', ενώ ο Διαμαντάκος στο 47' διπλασίασε τα τέρματα της ομάδος του. Ο Μπουχαλάκης πέτυχε απίστευτο γκολ με μακρινό αριστερό σουτ στο "Γ" της Ιταλικής εστίας.

Ο Ολυμπιακός στο πρώτο μέρος θα μπορούσε να πάει στ'αποδυτήρια για την ανάπαυλα με σκορ κατά... πολύ μεγαλύτερο του 1-0, αφού είχε τουλάχιστον άλλες 4 ευκαιρίες να σκοράρει. Ηρεμία στο παιχνίδι, αλληλοκάλυψη και ανελέητο πρέσινγκ ήταν τα χαρακτηριστικά της ομάδας του Μίτσελ που είχε κάθε λόγο να χαμογελάει πλατιά.

Αποκάλυψη ο Μαζουάκου που έδειξε με το "καλημέρα" ότι είναι για μεγάλα πράγματα, ενώ από κοντά ήταν οι Ντοσεβί, Αμπιντάλ, Μανωλάς και φυσικά ο Τσόρι, χωρίς να σημαίνει ότι όσοι άλλοι αγωνίστηκαν (και ήταν πολλοί, αφού μόνο ο Ρομπέρτο δεν αντικαταστάθηκε) δεν ήταν θετικότατοι.


Στο δεύτερο μέρος οι "ερυθρόλευκοι" ξεκίνησαν δυνατά με ένα γκολ και στη συνέχεια έδωσαν χώρο στους αντιπάλους τους, ενώ πραγματοποίησαν και πολλές αλλαγές με αποτέλεσμα να μην κρατάει η ομάδα το ίδιο καλά με το α' ημίχρονο τη μπάλα στο χώρο του κέντρου, αλλά και πάλι έβγαινε σε φαρμακερές αντεπιθέσεις. Σε μία απ'αυτές ο Μπουχαλάκης με τρομερό γκολ έκανε τ0 3-0 που ήταν και το τελικό σκορ της αναμέτρησης.

Πιο επικίνδυνος παίκτης από την Ιταλική ομάδα ήταν ο... Νιάνγκ που το όνομα του έχει "παίξει" έντονα στο μεταγραφικό ρεπορτάζ του Ολυμπιακού αυτό το καλοκαίρι. Αντίθετα ο... πολύς Ελ Σαραουί έμεινε απλή αναφορά στο φύλλο αγώνα.

Οι Ιταλοί δεν... παρέλειψαν να ρίξουν και... αρκετές κλωτσιές στο "ψαχνό", -εξαιτίας του εκνευρισμού τους για το βαρύ σκορ- πράγμα που ενόχλησε τον Μίτσελ που ζήτησε το λόγο από τον Μεξές για ένα αντιαθλητικό φάουλ που έκανε στον Διαμαντάκο λίγο πριν το τέλος του αγώνα.

Συνοπτικά να αναφέρουμε ότι ο Ολυμπιακός σήμερα έδειξε ότι βαδίζει σε κάτι περισσότερο από το... σωστό δρόμο και εφόσον πραγματοποιηθούν οι μεταγραφικές κινήσεις που όλοι περιμένουμε τότε αυτή η ομάδα έχει τα φόντα για πολύ μεγάλα πράγματα. 

Οι συνθέσεις:

Ολυμπιακός (Μίτσελ): Ρομπέρτο, Ελαμντελαουΐ (72’ Σαλίνο), Μαζουάκου (72’ Μπουχαλάκης), Μανωλάς (46’ Αυλωνίτης), Αμπιντάλ (61’ Σιόβας), Κασάμι (72’ Γκαζαριάν), Σάμαρης (46’ Μανιάτης), Τσόρι (61’ Κολοβός), Φουστέρ (46’ Χολέμπας) , Ντοσεβί (61’ Σαβιόλα), Παπάζογλου (46’ Διαμαντάκος)

Στον πάγκο: Μέγιερι, Χουτεσιώτης, Εντινγκά, , Παπαδόπουλο, Γιαταμπαρέ, Μπονγκ, Φορτούνης.

Μίλαν (Πίπο Ιντζάγκι): Γκάμπριελ (62’ Αγκάτσι), Τζακάρντο (76’ Ντε Τσίλιο), Ραμί (62’ Άλεξ), Μπονέρα (62’ Μεξές), Αλμπερτάτσι, Πόλι (76’ Μαστάλι), Κριστάντε, Σαπονάρα (84’ Μόντιτς), Νιάνγκ (76’ Χόντα), Ελ Σαραουϊ, Πατσίνι.

Στον πάγκο: Αμπάτε, Κοντσάντ, , Σιμίκ, Ζαπάτα, Μπένεντιτς, Εσιέν, Μουντάρι, Πινάτο, Μπαλοτέλι, Ντι Μολφέτα, Μαστούρ, Μενέζ

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί τα γκολ της αναμέτρησης :
olympiacos-blog
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ