2014-07-25 08:43:44
Φωτογραφία για Αστυνομικός χτύπησε νοσηλευτή στη Λάρνακα
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Παγκύπριου Συνδέσμου Νοσηλευτών και Μαιών εκφράζει την έντονη απαρέσκεια του, για την... επίθεση που δέχτηκε νοσηλευτής, στο Τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών στο Νοσοκομείο Λάρνακας.

“Είναι απαράδεκτο”, αναφέρει, “οι λειτουργοί της υγείας που είναι ταγμένοι να υπηρετούν συνανθρώπους τους να δέχονται επιθέσεις με πρόκληση σωματικής βλάβης κατά την άσκηση του καθήκοντος”.

Σε ανακοίνωσή του, ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Νοσηλευτών και Μαιών αναφέρει πως το γεγονός ότι η επίθεση έγινε από όργανο του Νόμου διεγείρει τεράστια ζητήματα που αφορούν την Αστυνομία και το Υπουργείο Δικαιοσύνης.

Εκφράζει τη συμπαράστασή του προς το νοσηλευτή και καλεί τον αρμόδιο Υπουργό και τον Αρχηγό της Αστυνομίας όπως διερευνήσουν το περιστατικό και εφαρμόσουν τις πρόνοιες του νόμου.

Παράλληλα, καλεί τις αρμόδιες υπηρεσίες του Υπουργείου Υγείας να επανεξετάσουν το περιβάλλον και τις συνθήκες εργασίας των νοσηλευτών στα κρατικά νοσηλευτήρια και να καταβάλουν κάθε προσπάθεια, ώστε οι νοσηλευτές να μπορούν να εργάζονται σε υποστηρικτικές και ασφαλείς συνθήκες.
Πηγή
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ