2014-07-25 09:46:33
Φωτογραφία για «ΤΡΕΛΑ» ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ... ΒΥΝΤΡΑ!
Ο Σλάβεν Μπίλιτς προσφέρει... "τρελά" λεφτά στον Λουκά Βύντρα, όμως η Λεβάντε δεν αφήνει ελεύθερο τον Έλληνα ποδοσφαιριστή με αποτέλεσμα να χαλάει το deal.

Πρόκειται για πρόταση... ουρανοκατέβατη. Ειδικότερα όταν πρόκειται για Έλληνα ποδοσφαιριστή, αμυντικό και με κλεισμένα τα 33 του χρόνια. Όλα αυτά για την προσφορά της Μπεσίκτας στον Λουκά Βύντρα που αγγίζει τις 700.000 ευρώ!

Στο πρόσωπο του Λουκά Βύντρα βλέπει ο Σλάβεν Μπίλιτς, τον αμυντικό που θέλει να έχει η ομάδα του την νέα σεζόν, αφού ο προπονητής της Μπεσίκτας, ψάχνει έναν αμυντικό που να μπορεί να παίξει σε περισσότερες από μία θέσεις και ο οποίος παράλληλα να έχει εμπειρία και παραστάσεις από ευρωπαϊκά γήπεδα.

Έτσι, οι Τούρκοι κινήθηκαν αστραπιαία και επικοινώνησαν με τον Έλληνα αμυντικό προσφέροντάς του διετές συμβόλαιο (1+1 χρόνο) με απολαβές που φτάνουν τα 700.000 ευρώ καθαρά.

Ωστόσο, η Λεβάντε δεν δείχνει διατεθειμένη να παραχωρήσει τον παίκτη της, καθώς τον υπολογίζει ως βασικό για τη νέα σεζόν και όλα θα εξαρτηθούν από την απάντηση της Λεβάντε, καθώς ο Βύντρα έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2015.

Να αναφέρουμε πως το μεγαλύτερο συμβόλαιο που έχει υπογράψει ο Βύντρα στην καριέρα του είναι στον Παναθηναϊκό, όπου αμειβόταν με 600.000 + 100.000 ευρώ το χρόνο.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ