2014-07-25 11:52:22
Φωτογραφία για Πάτρα: Πανηγυρίζει αύριο ο Ιερός Ναός Αγίας Παρασκευής
Με λαμπρότητα τιμάται αύριο η μνήμη της Αγίας Παρασκευής. Στην Πάτρα πανηγυρίζει ο φερώνυμος Ιερός Ναός που βρίσκεται στο τέρμα της πλατείας Ταμπαχάνων και το παρεκκλήσι του Α΄Δημοτικού Νεκροταφείου. Οι θρησκευτικές εκδηλώσεις ξεκινούν από σήμερα.

Ι.Ν. Αγίας Παρασκευής Πατρών

Σήμερα στις 7 μ.μ. πανηγυρικός Εσπερινός μετά Αρτοκλασίας και θείου κηρύγματος από τον ιεροκήρυκα της Ι.Μ. Πατρών, αρχιμανδρίτη π. Κύριλλο Κωστόπουλο.

Από τις 10 το βράδυ έως τη 13.00 θα τελεστεί βραδινή Θεία Λειτουργία με ομιλητή τον θεολόγο και εφημέριο του Ναού π. Γεώργιο Σμεράιδο.

Αύριο στις 7 π.μ. πανηγυρική Θεία Λειτουργία με θείο κήρυγμα από τον καθηγούμενο της Μονής Γηροκομείου π. Συμεών Χατζή.

Στις 7 το απόγευμα της ίδιας μέρας θα τελεστεί Μέγας Εσπερινός.

Από τον Δήμο Πατρέων (Διεύθυνση Έργων και Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Πρασίνου, Τμήμα Κοιμητηρίων), ανακοινώνεται ότι το Σάββατο 26 Ιουλίου 2014 γιορτή της Αγίας Παρασκευής τελεί την ετήσια πανήγυρη ο Ιερός Ναός του Α' Δημοτικού Κοιμητηρίου της Πάτρας.


Το πρόγραμμα έχει ως εξής:

-Παρασκευή 25 Ιουλίου 2014 ώρα 7 μ.μ. Μέγας Πανηγυρικός εσπερινός μετά αρτοκλασίας και θείου κηρύγματος από τον Πρωτοπρεσβύτερο π. Αθανάσιο Λιακόπουλο, Προϊστάμενο του Μητροπολιτικού Ιερού Ναού Παναγίας Φανερωμένης Αιγίου.

-Σάββατο 26 Ιουλίου 2014 ώρα 7 π.μ. Πανηγυρική Θεια Λειτουργία με Θείο κήρυγμα από τον π. Νικόλαο Μεσσαλά.

-Το απόγευμα της ίδιας ημέρα στις 6:30 μ.μ. Εσπερινός μετά Παρακλήσεως προς την Αγία Παρασκευή, υπέρ υγείας και θείας βοηθείας των πιστών.
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ