2014-07-25 14:21:10
Φωτογραφία για O ''Mπραντ Πίτ'' και η Renata Szoba στη Σάμο!
Άλλη μια ευχάριστη έκπληξη μας επιφυλάσσει για φέτος το καλοκαίρι το... μεγαλύτερο Club της Σάμου DOUBLE SIX ''D6'' και όπως φαίνεται θα συνεχίσει πολλές τέτοιες!

Από σήμερα και για ένα πολύ μεγάλο διάστημα του καλοκαιριού, θα μας υποδέχονται στην είσοδο του Club ο σωσίας του Μπραν Πίτ, Άρης Κοντός και το διεθνές μοντέλο Renata Szoba, που βρίσκονται από προχθές στο νησί μας και θα διασκεδάζουν μαζί μας για πάρα πολλές νύχτες!

Ο δημοσιογράφος της ηλεκτρονικής μας εφημερίδαςΓιώργος Γαρυφάλλου τους συνάντησε προχθές το βράδυ στο Mezza Volta, όπου απολάμβαναν το ποτό τους δίπλα από τη μαγευτική θάλασσα και κάτω από τους ήχους της Jazz μουσικής, του παραχώρησαν μια αποκλειστική συνέντευξη.

Ο 31χρονος Άρης Κοντός, είναι μοντέλο και ηθοποιός και είναι ένας από τους 3 σωσίες του γνωστού ηθοποιούBrad Pitt που υπάρχουν στον κόσμο!

Όπως μας δήλωσε ζει στη Τιμισοάρα της Ρουμανίαςμαζί με την μητέρα του, σπουδάζει ψυχολογία και παράλληλα ασχολείται ως μοντέλο οίκων μόδας κάνοντας εμφανίσεις σε μεγάλα περιοδικά σε όλο τον κόσμο, ενώ έχει παίξει και σε ταινίες μικρού μήκους, αλλά και σε βίντεο κλιπ γνωστών τραγουδιστών.


''Αυτή τη στιγμή εκτός από όλα αυτά διατηρούμε στηνΤιμισοάρα μαζί με τη μητέρα μου και ένα Ιταλικό εστιατόριο πολυτελείας (Stefano 25) και πολλές φορές τον χρόνο έρχομαι και εδώ στην μαγευτική Ελλάδα.

Προσπαθώ να βρίσκομαι όσο πιο μεγάλο διάστημα γίνεται και εδώ, κάνοντας ταξίδια σε διαφορα μέρη.

Πολλές φορές πηγαίνω και στην Κω όπου εκεί εργάζεται ο πατέρας μου ως γιατρός στο νοσοκομείο του νησιού.

Tώρα επέλεξα κάνοντας παράλληλα και τις διακοπές μου, ένα μεγάλο μέρος στο υπόλοιπο του καλοκαιριού, να το περάσω στη Σάμο μαζί με τον φίλο μου τονΧρήστο τον Σαμαρίδη στο Double Six και υποδεχόμενοι τους θαμώνες του, να περάσουμε όμορφες στιγμές"

Η άλλη μεγάλη έκπληξη όμως του Double Six είναι πως ένα από τα μεγαλύτερα διεθνή μοντέλα στον κόσμο, η 22χρονη Renata (Reny) Szabo με θαυμαστές απ'όλον τον πλανήτη θα βρίσκεται και αυτή δίπλα στον ''Brad Pitt'' και θα μας υποδέχεται για μεγάλο διάστημα του καλοκαιριού στο D6...!

"Είμαι από την Ουγγαρία και τώρα σπουδάζω στη Ρουμανία.

Έχω εντυπωσιαστεί από την Ελλάδα και από τις πρώτες εικόνες που αντίκρησα εδώ στη Σάμο!

Θέλω να μείνω όσο μπορώ περισσότερο και φυσικά όσο το επιτρέπουν οι υποχρεώσεις μου.

Το νησί σας είναι υπέροχο και όπως βλέπω και η φιλοξενία των ανθρώπων του''

Η Reny Szabo έχει συνεργαστεί με μεγάλους οίκους μόδας σε όλον τον πλανήτη και έχει διακοσμήσει τα εξώφυλλα πολλών γνωστών περιοδικών, όπως τοDiva, Maxima κ.α.

Από σήμερα λοιπόν (έχει την παρουσίαση του Κώστα Κυανού) στην είσοδο του DOUBLE SIX θα μας υποδέχονται και οι δυο με ένα ζεστό τους χαμόγελο και γιατί όχι και μια καλή φωτογραφία!
Πηγή
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ