2014-07-25 18:56:56
Φωτογραφία για Αιγιάλεια: Αυτοί οι δημοτικοί σταθμοί συμμετέχουν στο πρόγραμμα του ΕΣΠΑ για τα δωρεάν τροφεία
Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η έγκριση συμμετοχής των Δημοτικών Παιδικών Σταθμών του Δήμου Αιγιαλείας που λειτουργούν υπό την εποπτεία του Νομικού Προσώπου με την επωνυμία «Πολιτισμός, Παιδεία, Αθλητισμός και Κοινωνική Προστασία» στη δράση «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής» της Ε.Ε.Τ.Α.Α. Α.Ε. (ΕΣΠΑ)

Το πρόγραμμα στοχεύει στην ισότιμη πρόσβαση των γυναικών στην αγορά εργασίας και αφορά στην εναρμόνιση της οικογενειακής και επαγγελματικής ζωής των γυναικών, δίνοντάς τους τη δυνατότητα να τοποθετήσουν δωρεάν τα τέκνα τους σε σταθμούς φιλοξενίας νηπίων.

Το Νομικό Πρόσωπου που συμμετέχει για δεύτερη συνεχή χρονιά στην εν λόγω δράση, προσκαλεί όλες τις μητέρες νηπίων που πληρούν τις προϋποθέσεις όπως διεκδικήσουν μία θέση φιλοξενίας για τέκνο τους στους Δημοτικούς Παιδικούς Σταθμούς του Δήμου Αιγιαλείας.

Το Νομικό Πρόσωπο του Δήμου Αιγιαλείας, επισήμανε τη σημαντικότητα της κοινωνικής διάστασης που προσφέρει η υλοποίηση της εν λόγω δράσης καθώς εκατοντάδες οικογένειες συνδημοτών μας θα ανακουφιστούν οικονομικά μιας και θα απαλλαγούν από τη μηνιαία καταβολή των τροφείων.


Οι ενδιαφερόμενες μητέρες για περισσότερες πληροφορίες όπως απευθυνθούν στους κατά τόπους Δημοτικούς Παιδικούς Σταθμούς.

Α’ -Β’ Δημοτικός Παιδικός Σταθμός Αιγίου:

Δ/νση :Ρωμανιώλη 45, Τηλ. : 26910 23148, Υπεύθυνη : κα Αναστασία Φραόλα

Γ’ Δημοτικός Παιδικός Σταθμός (Μυρτιά)

Δ/νση : ΚΟΥΛΟΥΡΑΣ 7, Τηλ. : 26910 24393, Υπεύθυνη : κα Τριανταφυλλιά Ρινάκη

Δ’ Δημοτικός Παιδικός Σταθμός Αιγίου

Δ/νση : Αισχύλου 5, Τηλ. : 26910 23572, Υπεύθυνη : κα Αναστασία Μακρή

Δημοτικός Παιδικός Σταθμός Διακοπτού

Δ/νση : Διακοπτό, Τηλ. : 26910 42184, Υπεύθυνη : κα Μαρία Τζήγκα

Δημοτικός παιδικός Σταθμός Ακράτας

Δ/νση : Αγ. Γεώργιος, Τηλ. : 26960 22494, Υπεύθυνη : κα Αναστασία Ταρνάρη

Η διαδικασία για την κατάθεση των αιτήσεων των μητέρων αρχίζει την Παρασκευή 25 Ιουλίου και ολοκληρώνεται τη Δευτέρα 4 Αυγούστου.
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ