2014-07-26 14:23:06
Φωτογραφία για Διαρρήξεις σε οχήματα στην περιοχή της Κουρούτας
Σε προηγούμενο ρεπορτάζ είχε γίνει αναφορά για τις διαρρήξεις σε οχήματα στους παράδρομους του δάσους της Μαραθιάς, ωστόσο οι διαρρήκτες έχουν επεκτείνει τη δράση τους και σύμφωνα με τις καταγγελίες «χτυπούν» αδιακρίτως σε ολόκληρη την περιοχή της Κουρούτας, οπουδήποτε υπάρχει σταθμευμένο όχημα και μπορούν να το προσεγγίσουν με ευκολία.

Μάλιστα, οι διαρρήκτες έχουν αποθρασυνθεί και ανοίγουν τα αυτοκίνητα ακόμη και μέρα μεσημέρι, αδιαφορώντας εάν γίνονται αντιληπτοί από διερχόμενους.

Πολλές οι καταγγελίες

Αναγνώστης κατήγγειλε ότι προ ημερών άγνωστοι διέρρηξαν το αυτοκίνητό του μεσημεριανές ώρες, ενώ ήταν σταθμευμένο στο δρόμο της Κουρούτας κοντά στον πεζόδρομο και ο ίδιος έκανε το μπάνιο του στην παραλία.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που συγκέντρωσε ο ίδιος, διερχόμενη είδε δύο νεαρά άτομα, μελαμψά που παρέπεμπαν σε Βουλγάρους, να προσπαθούν να διαρρήξουν την πόρτα του οχήματος με κατσαβίδια!


Μία ημέρα μετά «θύμα» των διαρρηκτών έπεσε και ένα ζευγάρι ετεροδημοτών που ήρθαν για να κάνουν τις διακοπές τους στην περιοχή. Την ώρα που το ζευγάρι στάθμευσε το αυτοκίνητο και μετέβη σε ενοικιαζόμενα δωμάτια για να ρυθμίσει το θέμα της διαμονής του, άγνωστοι διέρρηξαν το αυτοκίνητο και αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό που βρήκαν εντός, τα χρήματα δηλαδή που είχε καταφέρει να συγκεντρώσει το ζευγάρι των συνταξιούχων για λίγες ημέρες παραμονής στην περιοχή.

Οι διαρρήξεις έχουν θορυβήσει τους επισκέπτες της περιοχής και αυτό που ζητούν είναι να υπάρχει περισσότερη αστυνόμευση στην περιοχή και να γίνονται διαρκείς περιπολίες, προκειμένου να σταματήσει η δράση των διαρρηκτών.
Πηγή
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ