2014-07-26 16:23:07
Φωτογραφία για Αναγνώστης καταγγέλλει το τρόπο εξόφλησης του ΤΣΜΕΔΕ
Αγαπητό tromaktiko,

Σας παραθέτω παρακάτω το email - απάντηση που μου έστειλαν από το ΤΣΜΕΔΕ (Ταμείο Μηχανικών) Δηλαδή το απλό να σου έρχεται ταχυδρομικά στο σπίτι ή έστω με email ο λογαριασμός πληρωμής, ΔΕΝ παρέχεται πια σαν υπηρεσία από το ταμείο των Μηχανικών ? για τεχνικούς λόγους...

Με βάζει σε σκέψεις όμως και το ΜΟΝΟ στην τράπεζα Αττικής γίνεται η εξόφληση και ουσιαστικά στο μιλητό, χωρίς κανένα ειδοποιητήριο, χωρίς καν μια ταυτότητα πληρωμής που να έχει εκδοθεί επίσημα από το ΤΣΜΕΔΕ.

Ελλάδα (?) 21ος (?) αιώνας...

-----------------------------

Η εξόφληση των εισφορών για το α ́ εξάμηνο του 2014 σύμφωνα με την απόφαση Δ.Σ (συνεδ. 286/30-04-2014 ) μπορεί να γίνει έως 31/08/2014 .

Αποστολή ειδοποιητηρίων για το Α ́ εξάμηνο δεν θα γίνει στους υπόχρεους ασφαλισμένους.

Υπάρχει δυνατότητα να εξοφλήσουν τις ασφαλιστικές εισφορές απείθειας στην τράπεζα ΑΤΤΙΚΗΣ αναφέροντας μόνο τον Α.Δ. του ΤΣΜΕΔΕ ή στις υπηρεσίες του ΤΣΜΕΔΕ .

Όσοι επιθυμούν να πληροφορηθούν προηγουμένως το ακριβές ύψος της οφειλής , δύναται να το πληροφορούνται είτε προσερχόμενοι οι ίδιοι στις Υπηρεσίες του Ταμείου μας είτε δια εξουσιοδοτημένου προσώπου.

Πρόθεση της υπηρεσίας ήταν οι ασφαλισμένοι να μπορούν μέσω του διαδικτύου να εκτυπώσουν την ειδοποίηση πληρωμής , πλην όμως έως σήμερα τούτο δε κατέστη εφικτό λόγω τεχνικών δυσχερειών.

Αναγνώστης
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ