2014-07-26 17:31:35
Φωτογραφία για ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ... ΟΝΕΙΡΟ ΤΟΥ ΕΛΑΜΠΝΤΕΛΑΟΥΙ
Συνέντευξη στη "nettavisen.no" παραχώρησε ο Ομάρ Ελαμπντελαουί, ο οποίος έχει πολλές δυνατότητες και θα βοηθήσει την ομάδα όπου και όποτε τον χρειαστεί.

Στις δηλώσεις του ο Νορβηγός τόνισε πως τα έχει βρει όλα καλά στην Ελλάδα, εξέφρασε την πίστη ότι με τον Ολυμπιακό θα κάνει το βήμα παραπάνω, μίλησε για το ICC, ενώ εξέφρασε και το μεγάλο του όνειρο, που είναι να παίξει στην Πρέμιερ Λιγκ.

«Οι πρώτες εβδομάδες είναι υπέροχες και βρήκα τον εαυτό μου στην Αθήνα. Η ατμόσφαιρα στην ομάδα είναι καλή και είμαστε ένα σύνολο με ενωμένους και πολύ καλούς παίκτες. Μου αρέσει. Απλά», υπογράμμισε ο Ελαμπντελαουί και σημείωσε.

«Νιώθω πως έχω αποδώσει καλά τόσο στην προπόνηση όσο και στο παιχνίδι και εξέλαβα την ανταπόκριση του προπονητή μου. Φαίνεται να είναι ικανοποιημένος. Άρα, όλα εξαρτώνται από εμένα να συνεχίσω δυνατά».

Από εκεί και πέρα, συνέχισε για τους στόχους που έχει θέσει ως ποδοσφαιριστής
. «Υπάρχει νέο επίπεδο για μένα και στο Champions League θα αντιμετωπίσουμε μερικές από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης. Θα αποκομίσω νέες εμπειρίες και θα αναπτυχθώ. Παρόλο που έπαιξα στη Γερμανία, οφείλω να παραδεχτώ πως η Πρέμιερ Λιγκ είναι το μεγάλο όνειρό μου. Το να παίξω καλά στο Champions League θα είναι ένα σημαντικό βήμα στο να εκπληρώσω αυτό τον στόχο. Θα κάνω τα πάντα για αυτό το όνειρο και τα βήματα που έχω κάνει, είναι μέρος του σχεδίου για την επιτυχία».

Τέλος, για τα ματς στο ICC και συγκεκριμένα για εκείνο με τη Μάντσεστερ Σίτι (η συνέντευξη πάρθηκε μετά τον αγώνα με τη Μίλαν), ο Ομάρ κατέληξε. «Θα είναι φανταστικό να παίξω με τους πρώην συμπαίκτες μου. Ανυπομονώ για αυτό, αλλά δεν γνωρίζω πώς θα σκεφτεί ο προπονητής τώρα που βρισκόμαστε στην προετοιμασία. Θα κάνει rotation ή θα παρατάξει τη βασική ενδεκάδα;».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ