2014-07-26 18:27:34
Φωτογραφία για «ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΑ Η ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ»
Ο Γιώτης Τσαλουχίδης εμφανίστηκε απόλυτα ικανοποιημένος με την εικόνα του Ολυμπιακού στο φιλικό με τη Μίλαν σε δηλώσεις του στο "novasports".

Αναλυτικά οι δηλώσεις του :

«Νομίζω ότι όσοι δεν ήρθαν στο γήπεδο έχασαν ένα ωραίο θέαμα. Παίχτηκε πάρα πολύ καλό ποδόσφαιρο, παρότι οι ομάδες είναι στην προετοιμασία τους. Ο Ολυμπιακός έδειξε πως με τα στοιχεία που διαθέτει και με τις προσθήκες που θα γίνουν ακόμα, θα έχει ένα αξιόμαχο σύνολο. Εύχομαι να κάνει την ίδια πορεία που έκανε στο Champions League. Θα μπορούσε να έχει κάνει καλύτερη πορεία για να είμαστε ειλικρινείς. Πάντως και φέτος έχει τις ικανότητες και τις δυνατότητες, γιατί έχει πάρα πολύ καλούς παίκτες».

Στη συνέχεια, ο παλαίμαχος παίκτης του Ολυμπιακού δήλωσε για την παρουσία του στο Τορόντο : 

«Πλέον έχω ένα κλαμπ δικό μου και πάει καλά. Έχω 80 παιδάκια, ταλέντα πάρα πολλά. Υπάρχουν αρκετά ταλεντάκια εδώ. Είναι πολύ καλές οι συνθήκες για το ποδόσφαιρο, γιατί είναι στην ανοδική του πορεία. Βοηθάμε από την πλευρά μας, να υπάρξει όσο το δυνατόν καλύτερη εκπαίδευση στα παιδιά για να βγουν σωστοί αθλητές. Αυτό είναι το ιστορικό για εδώ. Και είναι μια πόλη που έχει προοπτική για πολλά πράγματα».


Για την παρουσία του Ολυμπιακού στην καναδική πόλη και την πορεία της ομάδα τα τελευταία χρόνια, είπε :

 «Η παρουσία του Ολυμπιακού εδώ, δίνει μεγάλη χαρά στον κόσμο. Δεν έχουν την ευκαιρία να τον βλέπουν τον Ολυμπιακό κάθε μέρα από κοντά. Η παρουσία συνδυάστηκε με ένα πολύ καλό θέαμα και τρία υπέροχα γκολ και αυτό ήταν ένα πολύ καλό μήνυμα, πως η πορεία του Ολυμπιακού τα τελευταία χρόνια δεν ήταν τυχαία, καθώς επενδύθηκαν χρήματα. Τόσο όσον αφορά στις γηπεδικές συνθήκες, όσο και για τους ποδοσφαιριστές που αποκτήθηκαν. Μάλιστα ο Ολυμπιακός έχει και τη δυνατότητα να πουλάει και αυτή είναι η εξυπνάδα ενός συλλόγου, ότι όλα πουλιούνται και όλα αγοράζονται».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ