2014-07-27 05:48:10
Φωτογραφία για Δείτε τι ήταν αυτό που έκανε την Άννα Πολλάτου να χάσει τη ζωή της...
Αδικαιολόγητη συμπεριφορά είχε το αυτοκίνητο της Άννας Πολλάτου, που την παρέσυρε στον θάνατο μετά από ατύχημα στην εθνική οδό Πάτρας – Πύργου...τον περασμένο Μάιο, όπως καταγράφεται στην έκθεση των πραγματογνωμόνων!

Ερωτήματα προκαλεί το πώς το αυτοκίνητο της 31χρονης πέρασε στο αντίθετο ρεύμα κάνοντας περιστροφή, με αποτέλεσμα να καρφωθεί στο διερχόμενο αγροτικό αυτοκίνητο, οι επιβάτες του οποίου τραυματίστηκαν. 

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, τα οποία φέρνει στη δημοσιότητα η Espresso, οι εμπειρογνώμονες φέρονται να εστιάζουν στο ταμπλό του οχήματος της Άννας, το οποίο αποκολλήθηκε από την αλουμινένια βάση του και μπήκε μέσα στην καμπίνα! 

Η εξέλιξη αυτή είχε ολέθριες συνέπειες: εκτός του ότι χτύπησε την άτυχη οδηγό, παρέσυρε το τιμόνι από τον άξονά του, με αποτέλεσμα η αθλήτρια να βρεθεί μετέωρη μέσα στην καμπίνα και ο κορμός της να κολλήσει με βία πάνω στο κάθισμα!


Σύμφωνα με το δημοσίευμα, το κορμί της κοπέλας, η οποία φορούσε ζώνη ασφαλείας, ωθήθηκε προς τα πίσω και αριστερά, με αποτέλεσμα να υποστεί έντονη στρέβλωση, ενώ ο αυχένας της έμεινε μετέωρος στο κενό, αριστερά από το κάθισμα του οδηγού.

 Η βίαιη κάμψη και διάταση του αυχένα έκοψε το νήμα της ζωής της άτυχης αθλήτριας, καθώς προκάλεσε απότομη διακοπή της αναπνευστικής λειτουργίας, κάτι που επιβεβαιώνεται και από την ιατροδικαστική εξέταση Η οικογένεια της αθλήτριας αναμένεται να ζητήσει ευθύνες από την κατασκευάστρια εταιρεία του αυτοκινήτου, υποστηρίζοντας ότι το δυστύχημα οφείλεται σε ελαττωματικότητα του συγκεκριμένου Ι.Χ.. Για τον λόγο αυτό, διόρισαν και δικό τους τεχνικό σύμβουλο, ενώ ο δικηγόρος τους, Γιάννης Μαρακάκης, κάνει λόγο για «ωρολογιακή βόμβα που οδηγούσε η Άννα και, δυστυχώς, έσκασε στα χέρια της».
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ