2014-07-27 09:06:12
Φωτογραφία για Η Jo το γατάκι με ένα ματάκι αναζητά τον άνθρωπό της...
Η Jo είναι ένα γατάκι του δρόμου 2,5-3 μηνών που μου τράβηξε την προσοχή λόγω του ματιού της Όταν την πρωτοείδα το δεξί της μάτι ήταν πρησμένο και φαινόταν να έχει κάποια μόλυνση. Τελικά αυτό το πρήξιμο ήταν ο ίδιος ο βολβός  απλώς έξω από το μάτι.

Για καλή τύχη όλων μας την περιποιήθηκε η Βασιλική, η κτηνίατρος στην Αργυρούπολη. Τώρα η Jo με ένα μάτι είναι μια χαρά,ένα φυσιολογικό γατί της ηλικίας της.

Είναι πολύ ήρεμη,της αρέσουν οι αγκαλιές, δεν κάνει ζημιές στο σπίτι,κάνει την ανάγκη της στην άμμο και τα πάει πολύ καλά με τις δύο άλλες γάτες του σπιτιού και το σκύλο,ένα κόκερ. Την έχουμε στο μπαλκόνι στον 1ο όροφο εδώ και ένα μήνα και δεν έχει επιχειρήσει να φύγει. Όταν την έχουμε στο σπίτι κοιμάται στο κρεββάτι δίπλα μας!

Έχει κάνει ένδο και έξω παρασίτωση και δεν έχει ανάγκη καμίας άλλης αγωγής όσο αφορά το μάτι της. Θα δοθεί εμβολιασμένη,με τσιπ και βιβλιάριο υγείας.


Επειδή έχει φύγει από το δρόμο που ζούσε, εδώ και ένα μήνα,πιστεύω θα κινδυνεύει περισσότερο από ένα άλλο γατί της ηλικίας της. Και το θεωρώ απάνθρωπο μετά από ένα μήνα στην ασφάλεια του σπιτιού, του έτοιμου φαγητού και νερού και της όλης παρέας που απολάμβανε στο σπίτι να την βγάλω ολομόναχη στο δρόμο.

Αν θέλετε να ανοίξετε την αγκαλιά σας για τη Jo,εκείνη θα τρέξει σίγουρα να χωθεί μέσα...... ..εγγυημένα!

Απολαύστε τη μικρή Jo σε βίντεο εδώ: https://www.youtube.com/watch?v=8YxMJ8OMqs0

Τηλ. 6977286107

Αριθμός microchip: 900096000052784 Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ