2014-07-28 06:54:23
Φωτογραφία για Προαγωγός τραυμάτισε σοβαρά πελάτη που κλώτσησε και τώρα μηνύει τη Nike...
Ένας προαγωγός από το Πόρτλαντ του Όρεγκον καταδικάστηκε σε βαριά ποινή κάθειρξης επειδή τραυμάτισε σοβαρά πελάτη, τον οποίο κλώτσησε στο κεφάλι Τώρα, όπως τουλάχιστον αναφέρει η τοπική εφημερίδα Oregonian, ο προαγωγός μηνύει με τη σειρά του την Nike επειδή... το παπούτσι που φορούσε στο περιστατικό δεν είχε σήμανση ότι «μπορούσε να χρησιμοποιηθεί ως όπλο».

Ο 26χρονος Σιρτζορτζίρο Κλάρντι καταδικάστηκε το 2013 για βιαοπραγία με επικίνδυνο όπλο σε πολυετή ποινή κάθειρξης. Είχε προκαλέσει σοβαρό τραυματισμό σε πελάτη, τον οποίο κλώτσησε στο πρόσωπο επειδή αρνήθηκε να πληρώσει τις υπηρεσίες για τις οποίες είχε «μεσολαβήσει» ο προαγωγός.

O Κλάρντι στράφηκε εναντίον της Nike. Η εταιρεία, υποστηρίζει σε τρισέλιδη αγωγή που κατέθεσε μόνος του από τη φυλακή (προφανώς δεν βρήκε δικηγόρο να τον συνδράμει), όφειλε να έχει σήμανση στο συγκεκριμένο μοντέλο παπουτσιών πως «θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν ως όπλο».

Η κατηγορία της βιαιοπραγία που διαπράττεται με επικίνδυνο όπλο, της οποίας βρέθηκε ένος ο 26χρονος, επισύρει βαρύτερη ποινή από την «απλή» βιαοπραγία. Ο Κλάρντι υποστηρίζει ότι η εταιρεία ευθύνεται για εν μέρει για τη βαρύτητα της ποινής του.
Πηγή
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ