2014-07-28 09:32:29
Φωτογραφία για Ένοπλη ληστεία σε super market στην Ερέτρια! Απείλησαν τον διευθυντή με όπλο και τσεκούρι!
Η ένοπλη ληστεία σημειώθηκε με το ... καλημέρα σε super market στην Ερέτρια - Οι δύο ένοπλοι ληστές που... αναζητούνται για να συλληφθούν, εισέβαλαν στο κατάστημα και υπό την απειλή όπλου και τσεκουριού ζήτησαν όλα τα χρήματα που υπήρχαν στο ταμείο.

Ένα εφιαλτικό πρωινό, έζησαν την Κυριακή 27 Ιουλίου οι κάτοικοι, δύο υπάλληλοι και ο διευθυντής του super market Κρητικός, στην Ερέτρια.

Ήταν περίπου στις 8.15, όταν οι δύο κρανοφόροι ληστές σταμάτησαν με μοτοσυκλέτα μεγάλου κυβισμού έξω ακριβώς από το super market, επί της οδού Μενεδήμου & Κανάρη και κατέβηκαν από την μηχανή κρατώντας στα χέρια όπλο και τσεκούρι.

Οι δράστες ήταν τόσο θρασύτατοι, που ενώ έγιναν αντιληπτοί αρχικά από θαμώνες και τον ιδιοκτήτη ενός καφενείου, όχι μόνο δεν πτοήθηκαν, αλλά τους απείλησαν με το όπλο και συνέχισαν την επιχείρηση.

Αφού έσπασαν την τζαμαρία του super market με το τσεκούρι, εισέβαλαν στο χώρο και ήρθαν αντιμέτωποι με δύο υπαλλήλους και τον διευθυντή του καταστήματος.

Υπό την απειλή όπλου και τσεκουριού απείλησαν τον διευθυντή και ζήτησαν όλα τα χρήματα που υπήρχαν στο ταμείο, ώσπου κατάλαβαν ότι έχει ειδοποιηθεί η αστυνομία και εξαφανίστηκαν με την μοτοσυκλέτα.

Οι αστυνομικοί έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για την σύλληψη τους και πιθανολογείται ότι σχετίζονται με ένοπλη ληστεία που διαπράχθηκε πριν λίγους μήνες σε super marker στην Αμάρυνθο.
Πηγή
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ