2014-07-28 12:50:26
Φωτογραφία για O mr δεν βγαίνω μάνα μου των ΜΜΕ!
Ποιος είναι άραγε ο "δεν βγαίνω μάνα μου" που κυκλοφορεί με πανάκριβα τζιπ και κράζει δημόσια στις εκπομπές του όποιον άθλιο αφήνει απλήρωτους τους εργαζομένους του; Αυτό βέβαια δεν τον εμποδίζει να υποδέχεται με το πούρο τους δικούς του που έχουν να δουν λεφτά στα χέρια τους από την εποχή του... Νώε!

Μεγάλος καναλάρχης... σκληρός δημοσιογράφος... και δεινός υπερασπιστής των ανέργων και κακοπληρωμένων εργαζομένων μοιράζει πενιχρούς μισθούς γιατί όπως υποστηρίζει δεν βγαίνει οικονομικά Στις κατά τα άλλα άψογες εγκαταστάσεις του που θυμίζουν περισσότερο φρούριο παρά μέσο μαζικής ενημέρωσης, εργάζονται καθημερινά δημοσιογράφοι και τεχνικοί με μισθούς πείνας...όταν και άμα τους πάρουν και αυτούς βέβαια!

Το γραφείο του σε διαστάσεις μοιάζει με διαμέρισμα που μπορεί άνετα να φιλοξενήσει έναν αγώνα 5x5, αλλά το μεγάλο αφεντικό δεν πτοείται και καλεί εκεί τους απλήρωτους τεχνικούς να τους ενημερώσει πως είναι φύσει αδύνατο να τους πληρώσει. Μην πω για τους δόκιμους δημοσιογράφους που φτάνουν στο σημείο να παίρνουν προαγωγή χωρίς καν να πληρώνονται επί χρόνια, τονίζοντας τους πως πρέπει να νιώθουν και τυχεροί που θα βάλουν στο βιογραφικό τους το βαρύγδουπο όνομα του!


Ποιος όμως από τα "δοκίμια" όπως χαρακτηριστικά τα λέει θα τα βάλει μαζί του; Είναι τόσο μεγάλος (σε ηλικία) που αν τολμήσεις να διασύρεις το όνομα του με τέτοια ψεύδη το πιθανότερο είναι να βρεθείς και εσύ σε κανένα λαγούμι......

Ας ξεκινήσει λοιπόν να κάνει μια έρευνα( γιατί εκεί ίσως και να είναι καλός) για εν οίκω πρώτα...

Εντάξει δικέ μου;
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ