2014-07-28 17:10:12
Φωτογραφία για Ανάβαση Δημητσάνας - Ζυγοβιστίου 2014: Δείτε τα αποτελέσματα
Στη φιλόξενη Δημητσάνα και στο Ζυγοβίτσι, στην καρδιά της Πελοποννήσου, πραγματοποιήθηκε το Σαββατοκύριακο 26 και 27 Ιουλίου 2014, η ομώνυμη Ανάβαση για 13η συνεχή χρονιά. Η επιτυχημένη διοργάνωση της Start Line συγκέντρωσε το ενδιαφέρον των αγωνιζόμενων και του κοινού, ενώ οι τοπικές αρχές του Δήμου Γορτυνίας φιλοξένησαν για άλλη μια φορά με τον καλύτερο τρόπο όλους τους εμπλεκόμενους στη διαδικασία.

Στο αγωνιστικό κομμάτι η τεχνική διαδρομή των 2,7 χλμ. πρόσφερε συγκινήσεις στους συμμετέχοντες και θέαμα στους θεατές, ενώ η μεσημεριανή ώρα εκκίνησης του αγώνα που εφαρμόστηκε από την πλευρά της οργάνωσης αποδείχθηκε πολύ καλή ιδέα.

Παρά το ότι η φιλικού χαρακτήρα διοργάνωση δεν προσμετρά στο Πρωτάθλημα Αναβάσεων, όλοι οι αγωνιζόμενοι έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και στα δύο Σκέλη της διαδρομής. Εν τέλει ταχύτεροι αναδείχθηκαν: Ο Χρήστος Μάντεσης (HONDA Civic Type R) στην Ομάδα Α, ο Γιάννης Ποτουρίδης (SUBARU 555) στην Ομάδα Ν, ο Βασίλης Ντέρμας (BMW E30 M3) στην Ομάδα Ε, ο Σωτήρης Σπυρόπουλος (BMW E30) στην Formula Saloon και ο Κώστας Πατσουρέας (MITSUBISHI Evo IX) στην Formula Saloon Turbo.

Δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα πατώντας ΕΔΩ>>

 

Δημοσίευση by Autocarnet.
autocarnet.blogspot.com
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ