2014-07-28 23:22:26
Φωτογραφία για Πάτρα: Μεθαύριο η απόφαση για τους πυροβολισμούς
Την Τετάρτη το πρωί θα πέσει η αυλαία στην πολύκροτη υπόθεση της επίθεσης σε βάρος εργατών συγκομιδής φράουλας στη Νέα Μανωλάδα, που είχε σημειωθεί στις 17 Απριλίου του 2013. Τότε αναμένεται να εκδώσουν την απόφαση τους οι δικαστές και ένορκοι του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Πατρών, όπου εδώ και μήνες εκδικάζεται η υπόθεση, όπως αναφέρει και η Πελοπόννησος.

Ηδη την περασμένη Τετάρτη απολογήθηκαν οι τέσσερις κατηγορούμενοι για την υπόθεση. Ο επιχειρηματίας για τον λογαριασμό του οποίου γινόταν η συγκομιδή φράουλας υποστήριξε ότι δεν είχε σχέση με το περιστατικό και ότι εκείνος απλά έδινε χρήματα στον παραγωγό της φράουλας, προκειμένου να του εξασφαλίζει ένα ποιοτικό προϊόν.

Στο ίδιο μήκος κύματος και οι απολογίες των υπολοίπων κατηγορουμένων, ο ένας από τους οποίους υποστήριξε ότι δεν ήταν καν παρών στο περιστατικό, ενώ έτερος συγκατηγορούμενός του δήλωσε ότι είχε πυροβολήσει για εκφοβισμό στον άερα. Ο τέταρτος κατηγορούμενος επιβεβαίωσε τα λεγόμενα του πρώτου, ότι του έστελνε κατά καιρούς χρήματα που ήταν αναγκαία για την παραγωγή της φράουλας και πλήρωνε τα ημερομίσθια.
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ