2014-07-29 06:18:10
Φωτογραφία για Μαρίνα Χρυσοβελώνη: «Όχι» πολιτικές παρεμβάσεις εκ των υστέρων
Η κοινοβουλευτική εκπρόσωπος των «Ανεξαρτήτων Ελλήνων», βουλευτής Μαγνησίας κ. Μαρίνα Χρυσοβελώνη κάνει την ακόλουθη δήλωση, με αφορμή τα περιστατικά διακοπής ρεύματος στα σπίτια ανθρώπων με σοβαρά προβλήματα υγείας:

«Οι περιπτώσεις της τετραπληγικής γυναίκας στη Νέα Αγχίαλο Μαγνησίας, όπως και της άτυχης γυναίκας στην Κρήτη, όπου η ΔΕΗ έκοψε το ρεύμα, αγνοώντας ότι είχαν μηχανική υποστήριξη για να ζήσουν και συνεπώς χρειάζονταν το ηλεκτρικό ρεύμα, αναμφίβολα προκαλεί ιδιαίτερη αίσθηση αλλά ταυτόχρονα και αισθήματα αγανάκτησης. Οι ευπαθείς και ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες της χώρας είναι αυτές που βιώνουν σκληρότερα – απ’ όλους τους άλλους- την οικονομική κρίση.

Πολιτικοί της συγκυβέρνησης εμφανίζονται, εκ των υστέρων, να «παρεμβαίνουν» για την ανακούφιση των ταλαιπωρημένων συνανθρώπων μας και μάλιστα επαίρονται για την ευτυχή κατάληξη αυτών των παρεμβάσεων.

Αντί όμως να χύνουν «κροκοδείλια δάκρυα», εκ των υστέρων, αυτό που οφείλουν να πράττουν απέναντι στην κοινωνία είναι να ορθώνουν το ανάστημά τους και να μην ψηφίζουν νόμους που πλήττουν την κοινωνία και βλάπτουν το δημόσιο συμφέρον
. Αυτός επιβάλλεται να είναι ο ρόλος τους απέναντι στους πολίτες που εκπροσωπούν στο Ελληνικό Κοινοβούλιο αλλά και απέναντι στην πατρίδα, το συμφέρον της οποίας και μόνο οφείλουν να υπηρετούν μακριά από κομματικές εξαρτήσεις και μικροπολιτικά συμφέροντα.

Σπουδαία η προσφορά της ΧΑΝΘ στον Αη Γιάννη

Σε εκδηλώσεις, θρησκευτικές και επετειακές των τελευταίων ημερών που έγιναν στη Μαγνησία συμμετείχε η κοινοβουλευτική εκπρόσωπος των «Ανεξαρτήτων Ελλήνων», βουλευτής Μαγνησίας κα. Μαρίνα Χρυσοβελώνη. Ειδικότερα, πλην άλλων συμμετείχε σε λατρευτικές εκδηλώσεις για την μνήμη της Αγίας Παρασκευής στο Βόλο και τη Ζαγορά καθώς και στο 1ο Διεθνές Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών Ν. Αγχιάλου. Επίσης παρέστη στην εκδήλωση 90 χρόνων λειτουργίας της κατασκήνωσης ΧΑΝΘ στον Αη Γιάννη Πηλίου. Σε χαιρετισμό που απηύθυνε εκ μέρους των «Ανεξαρτήτων Ελλήνων» υπογράμμισε τόσο την ανεκτίμητη προσφορά του θεσμού απέναντι στη νεολαία όσο και σημαντικότατο έργο που επιτελείται όλα αυτά τα χρόνια προς όφελος της Μαγνησίας και της τοπικής κοινωνίας αλλά και την ανάγκη συνέχισης λειτουργίας της κατασκήνωσης αυτής.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ