2014-07-29 07:39:05
Φωτογραφία για Ο Πούτιν συνεχάρη τους στρατιωτικούς με την Ημέρα του Πολεμικού Ναυτικού
Ο Πρόεδρος της Ρωσίας Βλαδίμιρ Πούτιν συνεχάρη τους στρατιωτικούς με την Ημέρα του Πολεμικού Ναυτικού. Αποδεχόμενος την παρέλαση στο βαρύ αεροπλανοφόρο καταδρομικό "Ναύαρχος Στόλου της Σοβιετικής Ένωσης Κουζνετσόφ " από τα βάθη την καρδιάς συνεxάρη τους ναυτικούς αι τους ευχαρίστησε για την υπηρεσία τους, μεταδίδει το πρακτορείο ITAR-TASS.

Ο Πρόεδρος υπογράμμισε ότι η Ημέρα του Πολεμικού Ναυτικού "εορτάζουν όσοι βρίσκονται στην επιφυλακή στα θαλάσσια σύνορα της Ρωσίας, όσοι υπηρετούν στην θαλάσσιες και υποβρύχιες δυνάμεις, στην αεροπορία του Πολεμικού Ναυτικού, είναι πεζοναύτες, όσοι υπηρετούν στα στρατεύματα προστασίας των παραλίων, όσοι εξασφαλίζουν την μαχητική ετοιμότητα των πλοίων και των ταγμάτων του Στόλου, όσοι εργάζονται στα ναυπηγεία ". "Και, βεβαίως, η ημέρα αυτή είναι πολύτιμη για όσους έχουν υπηρετήσει στο Πολεμικό Ναυτικό. Είναι πολύτιμη για τους βετεράνους μας που ηρωικά μάχονταν στα θαλάσσια μέτωπα του μεγάλου Πατριωτικού Πολέμου", είπε ο Πρόεδρος.


Ο Πούτιν επέστησε την προσοχή στο γεγονός ότι η Ημέρα του Πολεμικού Ναυτικού είναι η εορτή για όλη τη Ρωσία, επειδή το Πολεμικό Ναυτικό για τη χώρα μας είναι η υπερηφάνεια, η δύναμη και η δόξα της. "Οι ναυτικοί και οι αξιωματικοί του Στόλου πάντα ήταν παράδειγμα της αυστηρής πειθαρχίας, θάρρους και δόξας, παράδειγμα αφοσίωσης και ανιδιοτελούς υπηρεσίας στην Πατρίδα μας. Αυτές οι αρχές, αυτές οι πολύτιμες αξίες παραμένουν αδιάλλακτες και σήμερα. Ο πατριωτισμός και ο ρωσικός στόλος είναι δύο αναπόσπαστες έννοιες!", δήλωσε ο Πρόεδρος.

Με τα στοιχεία του επικεφαλής του κράτους, πέρσι οι ναυτικές δυνάμεις του γενικού στόχου πραγματοποίησαν 43 εκστρατείες, καθώς και για την προστασία της ρωσικής ναυσιπλοΐας και της αντιμετώπισης στην πειρατεία. "Η δύναμη και η δόξα του Στόλου μας θα αυξάνονται συνεχώς», διαβεβαίωσε ο Πρόεδρος. «Θα αυξάνεται η μαχητικότητά του, η άμυνα και η κινητικότητά τους, να ενισχύεται η υλική και τεχνική του βάση, θα εκσυγχρονίζονται οι παραλιακές εγκαταστάσεις. Θα κατασκευάζονται νέα πλοία ". Ο Πούτιν υπενθύμισε ότι πέρσι καθελκύστηκαν σο νερό 26 πολεμικά πλοία και σκάφη, επτά παραδόθηκαν στο Πολεμικό Ναυτικό. Στο μαχητικό σώμα παραδόθηκαν πυρηνικά πυραυλοφόρα υποβρύχια στρατηγικής σημασίας "Yury Dolgoruky " και "Alexandr Nevsky ". Πέραν τούτου, τη μαχητική βάρδια θα αρχίσει το πυρηνικό πυραυλοφόρο υποβρύχιο "Severodvinsk". Έχουν ολοκληρωθεί οι δοκιμές του στο εργοστάσιο. Συνεχίζεται η κατασκευή των 60 πλοίων, καταδρομικών και σκαφών εφοδιασμού, θεμελιώθηκαν 11 νέα κτίρια.
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ