2014-07-29 09:18:12
Φωτογραφία για Εκδήλωση του συλλόγου ΗΛΕΚΤΡΟΝ στις 10 Αυγούστου με την Πανσέληνο
Την Κυριακή 10 Αυγούστου έχουμε την φωτεινότερη πανσέληνο της χρονιάς. Το Αυγουστιάτικο Φεγγάρι Ο Σύλλογος «ΗΛΕΚΤΡΟΝ» Μεταμόρφωσης για τα μέλη και τους φίλους του που θα βρίσκονται εδώ, οργανώνει νυχτερινή εκδρομή – περίπατο – ξενάγηση στο Θησείο.

Αναχώρηση από τον σταθμό «ΗΡΑΚΛΕΙΟ» του ηλεκτρικού σιδηροδρόμου στις 10-8-2014 και ώρα 7,30 μ.μ. Κατεβαίνουμε στο σταθμό «ΘΗΣΕΙΟ». Όσοι θέλουν μπορούν να παρακολουθήσουν ταινία στον θερινό σινεμά «ΘΗΣΕΙΟΝ». Οι υπόλοιποι βολτάρουν στα πέριξ δρομάκια και μπαράκια. Υπάρχει και δυνατότητα να επισκεφθούμε τους Αρχαιολογικούς χώρους του Θησείου ή της Ακρόπολης ή της Στοάς του Αττάλου. Αποφασίζουμε επί τόπου.

11,30 μ.μ. ραντεβού στον σταθμό του ηλεκτρικού στο «ΘΗΣΕΙΟ». Επιστροφή στη βάση μας. Όποιος θα αργήσει θα χάσει το τρένο της επιστροφής. Προμηθευτείτε εισιτήρια 1,40 ευρώ για την μετάβαση 1,40 ευρώ για την επιστροφή. Τα εκδοτήρια πιθανόν να μην λειτουργούν.

Χρήσιμη λεπτομέρεια. Για όσους τελικά μαγευτούν από το περιβάλλον και χάσουν το τρένο της επιστροφής υπάρχει και το μεταμεσονύκτιο δρομολόγιο του μπλε λεωφορείου, που είναι κάθε μία ώρα. Ξεκινά από τον Πειραιά και καταλήγει στην Κηφισιά, περνώντας έξω από όλους τους σταθμούς του ηλεκτρικού σιδηροδρόμου.

Δηλώσεις συμμετοχής στον σύλλογο. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ