2014-07-29 09:41:07
Φωτογραφία για Σε ασφυξία οφείλεται ο θάνατος του 61χρονου τουρίστα στην Πάφο
Από ασφυξία λόγω πνιγμού προήλθε ο θάνατος του 61χρονου Ρώσου τουρίστα, ο οποίος ανασύρθηκε χθες από τη θάλασσα στους Τάφους των Βασιλέων σύμφωνα με την ιατροδικαστή Ελένη Αντωνίου που διενήργησε νεκροψία επί της σορού του.

Σε δηλώσεις του ο  Υπεύθυνος του Τμήματος Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Πάφου Νίκος Τσαπής  ανέφερε σχετικά με τη συγκεκριμένη παραλία πως  η Αστυνομία θα ενημερώσει την αρμόδια αρχή με την οποία θα βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία για τα οποιαδήποτε θέματα μπορούν να προκύψουν.

Εξάλλου ο κ. Τσαπής έκανε αναφορά και στην υπόθεση ρίψης πυροβολισμών από κάτοικο Αναβαργού.

Χθες το απόγευμα,  όπως είπε, « δόθηκε πληροφορία στην Αστυνομία ότι ρίφθηκαν πυροβολισμοί από συγκεκριμένη κατοικημένη περιοχή».

Αμέσως  συνέχισε, μέλη του Τμήματος Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Πάφου άρχισαν τη διερεύνηση της πληροφορίας και εντόπισαν την κατοικία από την οποία ρίφθηκαν οι πυροβολισμοί .

Για την υπόθεση, είπε ο κ. Τσαπής, ανακρίθηκε ο 39χρονος ιδιοκτήτης της κατοικίας ο οποίος παραδέχτηκε ότι έριξε πυροβολισμούς στον αέρα με κυνηγετικό όπλο μετά ύστερα γαμήλια τελετή που είχε συγγενικό του πρόσωπο.

Η αστυνομία  κατέληξε, παρέλαβε κυνηγετικά όπλα και άλλα τεκμήρια για επιστημονικές εξετάσεις.
Πηγή
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ