2014-07-29 11:02:33
Φωτογραφία για Απίστευτο: Ποιοι θα πλαισιώσουν το πάνελ στο πρωινό του Μega;
Οι συσκέψεις και οι συζητήσεις στο Mega ξεκίνησαν και αναζητούν μαζί με το κανάλι τα νέα πρόσωπα που θα πλαισιώνουν την ομάδα τους...Σύμφωνα με πληροφορίες του apospasma.gr, δυο ονόματα έπεσαν το τραπέζι και είναι πολύ κοντά στο να κλείσουν με το νέο Πρωινό. Ο Νάσος Γουμενίδης και ο Γρηγόρης Μπάκας δέχτηκαν πρόταση την οποία και σύντομα θα συζητήσουν με λεπτομέρειες! 

Με τον Γουμενίδη επικοινώνησε στέλεχος του Mega ζητώντας του συνάντησή με τους παρουσιαστές αλλά και την αρχισυντάκτρια της εκπομπής! Ο δημοσιογράφος γνωστός για το καυστικό του σχόλιο αλλά και για το πρωτόλειο ρεπορτάζ κρίθηκε κατάλληλος για να σχολιάζει τα καλλιτεχνικά δρώμενα ενώ με την έλευση του στην εκπομπή, αυτόματα θα την κάνει πιο πλούσια με τις αποκλειστικότητές του! 

Από την άλλη ο Γρηγόρης Μπάκας, «ταλέντο» στα ρεπορτάζ με το μικρόφωνο αλλά και άτομο με εξαιρετικό χιούμορ θα μπορεί να εκτελεί χρέη…»μικρού Μάρκου» με αστεία και ατάκες που θα κερδίζουν τους τηλεθεατές! Σε ότι αφορά τον Μπάκα, η αρχισυντάκτρια Αγγελική Γιαννακοπούλου επικοινώνησε μαζί του. Για να δούμε ποιοι τελικά θα κάτσουν δίπλα στο όμορφο ζευγάρι
Πηγή
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ