2014-07-29 12:48:00
Φωτογραφία για ΔΑΝΕΙΚΟΣ ΣΤΗ ΜΙΛΑΝ Ο ΚΑΜΠΕΛ ΑΝ...
Τον 23χρονο Βραζιλιάνο ακραίο επιθετικό της Σαχτάρ Ντόνετσκ, Ντούγκλας Κόστα, θέλει να εντάξει στο δυναμικό της η Άρσεναλ, σχεδιάζοντας παράλληλα να δώσει δανεικό στη Μίλαν τον Τζόελ Κάμπελ, σύμφωνα με τη «Metro».

Ο Κόστα, που είχε «ακουστεί» ως υποψήφιος αντικαταστάτης και του Χάμες Ροντρίγκες στη Μονακό, ενδιαφέρει τους «κανονιέρηδες», με τον παίκτη να θέλει πολύ να φύγει από την ομάδα της Ουκρανίας, λόγω της έκρυθμης κατάστασης στη χώρα.

Αν καταφέρει η Άρσεναλ και «κλείσει» τον Κόστα, ο Αρσέν Βενγκέρ θα αφήσει τον Κοσταρικανό διεθνή να πάει δανεικός στη Μίλαν, διότι ακόμα δεν τον έχει πείσει ο Κάμπελ, που πέρσι αγωνίστηκε ως δανεικός στον Ολυμπιακό, να τον κρατήσει στο ρόστερ των "κανονιέρηδων".

Ο Κάμπελ αυτή την στιγμή κάνει προετοιμασία με την αποστολή της Άρσεναλ στην Αυστρία, αλλά θεωρείται δύσκολο το να πάρει την ευκαιρία του στην πρώτη ομάδα.

Η Μίλαν είναι σε διαπραγματεύσεις εδώ και μια εβδομάδα για να καταφέρει να κάνει δικό της τον Κάμπελ, αλλά και ένας δανεισμός θα ικανοποιούσε τις δυο ομάδες.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ