2014-07-29 14:53:47
Φωτογραφία για Πύργος: Σε σταθερή κατάσταση ο αστυνομικός
Σε σταθερή κατάσταση βρίσκεται, ο αστυνομικός της ομάδας ΔΙ.ΑΣ., που τα ξημερώματα της περασμένης Κυριακής, τραυματίστηκε σοβαρά σε τροχαίο ατύχημα που συνέβη στην περιοχή της Σπιάτζας, στο ύψος του Ενωσιακού Γηπέδου Ποδοσφαίρου.

Ο αστυνομικός της ομάδας ΔΙ.ΑΣ., μαζί με έναν συνάδελφό του, το περασμένο Σάββατο το βράδυ, κλήθηκαν να μεταβούν σε κάποιο συμβάν στην περιοχή. Λίγο πριν την είσοδο της Σπιάτζας, στην στροφή, ο 35χρονος αστυνομικός, κάτω από άγνωστες συνθήκες έχασε τον έλεγχο της μηχανής του με αποτέλεσμα να εκτραπεί της πορείας της και να καταλήξει σε παρακείμενο χαντάκι.

Ο 35χρονος αστυνομικός, χρειάστηκε να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση και σύμφωνα με πηγές, αυτή τη στιγμή η πορεία της υγείας του είναι σταθερή ενώ παραμένει νοσηλευόμενος στο Γενικό Νοσοκομείο του Πύργου.

Αξίζει να σημειωθεί, πως το σημείο που έγινε το ατύχημα, όπως αναφέρουν κάτοικοι της γύρω περιοχής, είναι αρκετά επικίνδυνο καθώς από τη μία δεν υπάρχει επαρκής φωτισμός και από την άλλη, η στροφή στο Ενωσιακό Γήπεδο Ποδοσφαίρου, είναι απότομη.

Πηγή: patrisnews
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ