2014-07-29 15:54:13
Φωτογραφία για «ΠΡΟΣ... ΕΛΛΑΔΑ Ο ΡΟΜΠΙΝΙΟ»! (PHOTO)
Όσο πλησιάζει η ώρα του ραντεβού του Ρομπίνιο με την Μίλαν, αλλά και του Βρέντζου που είναι ήδη στο Μιλάνο με τον Αντριάνο Γκαλιάνι, τόσο πληθαίνουν τα δημοσιεύματα στην Ιταλία για τον Ολυμπιακό και τον Ρομπίνιο.

Πριν λίγα λεπτά, η ιστοσελίδα "pallonate.com" με... live το ρεπορτάζ της Μίλαν, αναφέρει :

"Ο ΡΟΜΠΙΝΙΟ ΠΡΟΣ ΕΛΛΑΔΑ

Μετά από αρκετή αναμονή, μπορεί πλέον να βρεθεί η λύση στην περίπτωση του Ρομπίνιο μέσα στις επόμενες ώρες που θα συναντηθεί ο Γκαλιάνι με την εκπρόσωπο του παίκτη για να αξιολογηθούν οι προσφορές για τον παίκτη στα γραφεία της Μίλαν.

Σήμερα επίσης θα υπάρχει συνάντηση της Μίλαν με τον Ολυμπιακό, αφού η Ελληνική ομάδα δείχνει πού έντονο ενδιαφέρον για την απόκτηση του παίκτη. Ο παίκτης από την πλευρά του δεν είναι αρνητικός στο ενδεχόμενο του Ολυμπιακού. Ο Ρομπίνιο έχει καταλάβει ότι είναι εκτός των πλάνων της Μίλαν για τη νέα σεζόν και μετά τις δυσκολίες για μεταγραφή του παίκτη στη Βραζιλία ή στο MLS θα αξιολογηθούν οι Ευρωπαϊκές προοπτικές για το μέλλον του παίκτη.


Η ελληνική ομάδα έχει ζητήσει δανεικό τον παίκτη, ο Γκαλιάνι προτιμάει όμως να έχει κέρδος η Μίλαν από πώληση του παίκτη και όχι απλά να γλιτώσει το συμβόλαιό του.

Για σήμερα το βράδυ είναι προγραμματισμένη η άφιξη του Ολυμπιακού στο Μιλάνο για να μιλήσει κατ'ευθείαν με τη Μίλαν. Σε αναμονή νεοτέρων ειδήσεων... " 

Αυτό είναι το ιταλικό δημοσίευμα και όλα δείχνουν πως οι κρίσιμες ώρες για την εξέλιξη της υπόθεσης πλησιάζουν...
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ