2014-07-30 17:10:52
Φωτογραφία για ΟΙ ΤΡΕΙΣ... ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ ΜΗΝΕΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥ ΤΖΕΡΑΡΝΤ! (ΡΗΟΤΟ)
Ο Στίβεν Τζέραρντ, πολύ καιρό μετά το γλίστρημά του στον αγώνα με την Τσέλσι, δήλωσε ότι οι επόμενοι τρεις μήνες ήταν οι χειρότεροι της ζωής του!

Η Λίβερπουλ ήταν σε τροχιά τίτλου, αλλά στον πολύ καθοριστικό αγώνα με την Τσέλσι, ο Τζέραρντ γλίστρησε «χάνοντας» τον Ντεμπά Μπα, ο οποίος σκόραρε για τους «μπλε».

Αυτή η ήττα σε συνδυασμό με την τότε βαθμολογική κατάσταση, άνοιξε τον δρόμο στη Μάντσεστερ Σίτι για να πάρει το πρωτάθλημα.

Ο Τζέραρντ μιλώντας για το περιστατικό, δήλωσε ότι ήταν πολύ σκληρό για εκείνον, αλλά... το έχει δεχτεί πλέον.

«Νομίζω ότι ήταν πιθανότατα οι τρεις χειρότεροι μήνες της ζωής μου. Όταν κάτι τέτοιο γίνεται, πρέπει να το αντιμετωπίσεις και να είσαι αρκετά άντρας. Να δεχτείς ότι έγινε. Δεν μπορείς να το αλλάξεις. Δεν έχω χάσει παίκτη στα μαρκαρίσματα στα φάουλ.

Δεν έχω χάσει πέναλτι. Δεν έχω κάνει κακή πάσα ή λάθος. Για αυτό ήταν σκληρό. Κάθε άνθρωπος γλιστρά σε κάποιο σημείο της ζωής του ή στις σκάλες ή στο πάτωμα ή οπουδήποτε.

Σε εμένα συνέβη στο γήπεδο σε μια πολύ κακή στιγμή, αλλά στα 38 παιχνίδια πολλά συμβαίνουν για σένα και εναντίον σου και αυτό καθορίζει το αν θα κερδίσεις το πρωτάθλημα ή όχι. Αυτή η στιγμή ήταν σε ένα πολύ κρίσιμο σημείο και πρέπει να το αντιμετωπίσω», δήλωσε ο Τζέραρντ.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ