2014-07-30 19:00:42
Φωτογραφία για Το νέο Audi TT καλύτερο αυτοκίνητο σε συνδεσιμότητα - Οι υπηρεσίες συνδεσιμότητας της Audi κέρδισαν την πρώτη θέση σε πέντε κατηγορίες
Πρωτιά της μάρκας με σήμα τα τέσσερα δαχτυλίδια σε πέντε κατηγορίες. Αυτό ήταν το αποτέλεσμα έρευνας που διεξήχθη από τα Γερμανικά περιοδικά auto motor und sport & CHIP, στην οποία πάνω από 42.500 αναγνώστες επέλεξαν τα καλύτερα χαρακτηριστικά συνδεσιμότητας.

Η τελετή απονομής των βραβείων θα πραγματοποιηθεί στη Στουτγκάρδη στις 27 Σεπτεμβρίου 2014.

Αυτοκινητοβιομηχανίες και κατασκευαστές smartphones, προμηθευτές κυψελοειδών υπηρεσιών κινητής τηλεφωνίας και εταιρίες λογισμικού συναγωνίστηκαν για την πρώτη θέση σε δέκα κατηγορίες του διαγωνισμού “Connectivity Awards 2014” με χορηγό τα περιοδικά auto motor und sport & CHIP.

Η Audi κέρδισε στις κατηγορίες Πλοήγησης, Τηλεφωνίας, Πολυμέσων και Σύνδεσης των αυτοκινήτων μεταξύ τους.

«Τα βραβεία δείχνουν ότι είμαστε στον σωστό δρόμο», δήλωσε ο Dr. Ulrich Hackenberg, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της AUDI AG και υπεύθυνος της Τεχνολογικής Ανάπτυξης και συμπλήρωσε: «Πιστεύουμε ότι η συνδεσιμότητα είναι μια νέα τάση και θα μας απασχολήσει πολύ στο μέλλον. Χρησιμοποιούμε το Audi connect για να συνδέουμε τα αυτοκίνητά μας με το περιβάλλον τους – με τον οδηγό, το internet, καθώς και με άλλα οχήματα».


«Τα ηλεκτρονικά διαδραματίζουν βασικό ρόλο στην σύνδεση του αυτοκινήτου. Η ομάδα μας εργάστηκε σκληρά κατά τη διάρκεια των τελευταίων ετών. Βραβεία σαν αυτά μας παρακινούν για περαιτέρω πρωτοποριακά επιτεύγματα», δήλωσε ο Ricky Hudi, Επικεφαλής Ανάπτυξης Ηλεκτρικών/Ηλεκτρονικών της AUDI AG.

Οι τεχνολογίες στις οποίες κέρδισε η Audi ήταν το Audi MMI navigation plus system, το Audi phone box, το Bang & Olufsen System του Audi S3 και το πρότυπο LTE ασύρματης επικοινωνίας.

Στην κατηγορία “Connected Cars”, οι αναγνώστες ψήφισαν το νέο Audi TT σαν το καλύτερα συνδεδεμένο αυτοκίνητο. Το αποκορύφωμα του σπορ αυτοκινήτου είναι το εικονικό πιλοτήριο του που συνδυάζει το ταμπλό οργάνων και την οθόνη ΜΜΙ σε μια κεντρική, ψηφιακή μονάδα και θέτει νέα πρότυπα με δυναμική κίνηση και ακριβή γραφικά.

Δημοσίευση by Autocarnet.
autocarnet.blogspot.com
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Τελικά διαλύονται οι Vegas;
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Τελικά διαλύονται οι Vegas;
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ