2014-07-30 20:18:24
Φωτογραφία για «ΘΡΥΛΙΚΟ» ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ! *ΒΙΝΤΕΟ*
Η συνάντηση με τον μικρό Γρηγόρη έκανε τον γύρο του κόσμου, αποδεικνύοντας το μεγαλείο του συλλόγου μας εντός κι εκτός γηπέδου!

Ο μικρός Γρηγόρης Σταύρου είναι ένα παιδί με ειδικές ικανότητες που τρέφει μεγάλη αγάπη για τον Θρύλο. Όταν, λοιπόν, έγινε γνωστό ότι η ομάδα μας θα δώσει τον πρώτο αγώνα της για το International Champions Cup απέναντι στη Μίλαν στο Τορόντο, το… ραντεβού κλείστηκε, έτσι ώστε το όνειρο του μικρού Γρηγόρη, να γνωρίσει από κοντά την ομάδα, να γίνει πραγματικότητα!

Η ιδιαίτερη αυτή κίνηση δεν πέρασε απαρατήρητη. Η ιστορία του μικρού Γρηγόρη και η συνάντηση με την ομάδα μας έκανε τον γύρο των social media κι έφτασε να γίνει θέμα ακόμα και στο δημοφιλές δίκτυο CBC του Καναδά, που πρόβαλε την ιστορία.

Πιο συγκεκριμένα το ρεπορτάζ ξεκινάει κάνοντας λόγo για το ενδιαφέρον που έδειξε ο Ολυμπιακός στην περίπτωση του Γρηγόρη και ότι φρόντισε ερχόμενος στο Τορόντο να τον φιλοξενήσει στην προπόνηση της ομάδας. Γίνεται αναφορά στην πορεία του Γρηγόρη τα τελευταία χρόνια και πως η αγάπη για το ποδόσφαιρο τον έχει βοηθήσει, ενώ φιλοξενούνται και δηλώσεις των γονιών του που κάνουν ιδιαίτερη αναφορά στην αγάπη που τους έδειξε ο σύλλογός μας κάνοντας αυτό το «δώρο» στον γιό τους.

Δείτε το ρεπορτάζ του CBC News:
olympiacos-blog
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ