2014-07-30 23:32:19
Φωτογραφία για Ξαφνικά η οθόνη γράφει παρακράτηση, αναγνώστης κατγγέλλει
Παρασκευή 25/07/2014. Ώρα 00:27 πμ. Βρίσκομαι έξω από υποκατάστημα γνωστής τράπεζας, και μέσω του online στο ΑΤΜ προσπαθώ να κάνω κατάθεση για να έχω χρήματα στον λογαριασμό μου, ούτως ώστε να πραγματοποιήσω απαραίτητες ηλεκτρονικές συναλλαγές

Βάζω την κάρτα μου (χρεωστική visa) στο ATM, πατώ τον κωδικό pin και πατώ online κατάθεση. Έτοιμο το ΑΤΜ δίνει την εντολή να βάλω το χαρτονόμισμα στην ειδική θέση.

Βάζω το χαρτονόμισμα και το μηχάνημα το ρουφά μεσα. Περιμενω περίπου 10 δευτερόλεπτα και ξαφνικά η οθόνη γράφει την λέξη (παρακράτηση)!

Λέω από μέσα μου ότι (μάλλον λάθος θα έγινε) και βάζω άλλο διαφορετικό χαρτονόμισμα.

Το μηχάνημα το ρουφά και μετά το πεταει πίσω γράφοντας στην οθόνη ότι η συναλλαγή δεν είναι δυνατή.

Κάνω μια ερώτηση υπολοίπου, αλλά μεταβολή καμιά. Ζητώ την κίνηση λογαριασμού αλλά η απάντηση που παίρνω είναι ότι δεν έγινε ποτέ κίνηση κατάθεσης!


ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΟΥ;;

Σκέπτομαι….(δεν πειράζει αύριο θα βρουν το πλεόνασμα και με την απομαγνητοφώνηση της χρονικής στιγμής από την κάμερα θα βρεθεί η λύση και θα πάρω τα χρήματα μου)

Το επόμενο πρωί περιμένω κάποια ειδοποίηση από την τράπεζα, αλλά μάταια!

Παίρνω τηλέφωνο στην εξυπηρέτηση πελατών και μετά από 500 έλεγχους μου λένε ότι οι μοναδικές κινήσεις που καταγράφηκαν είναι 2 ερωτήσεις υπολοίπου, αλλά μου λένε να μην ανησυχώ γιατί θα βγει άκρη.

Μετά από κάποια ώρα με παίρνουν πάλι και μου λένε με μεγάλη χαρά ότι βρήκαν το πρόβλημα και πρέπει να πάω μπροστά σε ένα υπολογιστή για να μπω στην τράπεζα, και να δω τα χρήματα να επιστρέφουν στον λογαριασμό μου.

ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΠΙΣΤΡΑΦΗ ΤΙΠΟΤΕ

Έχω κάνει 3 επίσημα αιτήματα και όλα είναι σε εκκρεμότητα

ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΗΞΗ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΟΥ;

Αναγνώστης Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ