2014-07-31 07:17:14
Φωτογραφία για Πανελλήνιο Σωματείο Εργαζομένων TIM (WIND): Ενημέρωση για τη συνάντηση του σωματείου με το hr της victus
Στις 8/7/14 μέλη του δ.σ. του σωματείου μας παραβρέθηκαν στη από ημερών προγραμματισμένη συνάντηση με το HR με θέμα συζήτησης την Ε.Σ.Σ.Ε. Αντιμετωπίσαμε όμως την αμηχανία από την πλευρά του κου Κολοτούρου σχετικά με το θέμα και τα αιτήματα που θέσαμε καθώς, όπως χαρακτηριστικά αναφέρθηκε, η Victus αποτελεί ξεχωριστή εταιρία οπότε έθεσε υπό αμφισβήτηση την συνδικαλιστική κάλυψη των συναδέλφων μας εκεί από το Σωματείο μας. Ενημερώθηκε από εμάς πλήρως για την εγκεκριμένη επέκταση του καταστατικού που ψηφίστηκε από τη Γενική μας Συνέλευση.

Και πάλι δεν απάντησαν σε κανένα ερώτημά μας για διατήρηση μισθών και επιδομάτων, δεν αποκάλυψαν καμία πρόθεση, η μόνη διάθεση που υπήρξε από πλευράς τους ήταν για αναβολή των συζητήσεων με πρόσχημα την τροποποίηση του καταστατικού που αποφάσισε η γενική μας συνέλευση.

Απαιτήσαμε να μας δηλώσουν τις προθέσεις τους άμεσα, δεδομένης της σπουδαιότητας της ανανέωσής της για εμάς και τις οικογένειές μας και της γενικότερης συνθήκης όπου οι μισθοί μειώνονται ραγδαία, οι απολύσεις έχουν πολλαπλασιαστεί και τα εργασιακά δικαιώματα καταστρατηγούνται.


Συνάδελφοι, καταγγέλλουμε τη διοίκηση της Victus για την στάση της αυτή διότι ενώ γνώριζαν εξ αρχής το θέμα της συνάντησης αυτής, την ανανέωση της Ε.Σ.Σ.Ε., και την ισχύ του καταστατικού, παρουσιάστηκαν (ή θέλησαν να παρουσιαστούν) εντελώς απροετοίμαστοι, απαξιώνοντας τον ίδιο τον διάλογο και το σωματείο μας με σκοπό να καθυστερήσουν τη διαδικασία.

Το σωματείο θα επιδιώξει να οριστικοποιήσει την υπογραφή νέας Επιχειρησιακής Συλλογικής Σύμβασης πριν τη λήξη της μετενέργειας και γι’ αυτό πρέπει όλοι οι εργαζόμενοι συλλογικά να υπερασπιστούμε την ανανέωση της.

Την Παρασκευή 25/7 θα πραγματοποιηθεί δεύτερη συνάντηση του σωματείου με το hr της wind, για τα αποτελέσματα της οποίας θα ενημερώσουμε με νέα ανακοίνωση.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ