2014-07-31 09:51:28
Φωτογραφία για Διαβάστε τις αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας
Κριός Ο χρόνος σας σήμερα είναι εξαιρετικά πολύτιμος, Κριοί, γι’ αυτό μην τον σπαταλήσετε με άτομα που δεν είστε σίγουροι αν τον αξίζουν. Δώστε περισσότερη έμφαση στις σχέσεις σας με τα μέλη της οικογένειας. Άνοδος στα οικονομικά σας, που σας βοηθάει να απαλλαχθείτε από ένα ψυχολογικό βάρος που σας κατέβαλε τις προηγούμενες μέρες.

Ταύρος

 Ένας παλιός έρωτας επιστρέφει στη ζωή σας με διαφορετική μορφή σήμερα, κι εσείς καλείστε να επιλέξετε τη θέση που (δεν) θα του δώσετε. Μη βιαστείτε να πάρετε αποφάσεις βασισμένες στον θυμό. Ο Άρης φέρνει συγκρούσεις στα επαγγελματικά σας, που όμως θα σας βοηθήσουν να προωθήσετε μια μεγάλη ιδέα.

Δίδυμος

 Τα επαγγελματικά σας παίρνουν ασυνήθιστη τροπή τώρα και σας δίνουν την ευκαιρία να εξερευνήσετε έναν τομέα που μέχρι πρότινος αντιμετωπίζατε με φόβο. Μη διστάσετε να χρησιμοποιήσετε τις δημιουργικές σας δυνάμεις σε όλο τους το εύρος. Προσοχή στις επαγγελματικές τρικλοποδιές, γιατί θα αντιμετωπίσετε αρκετές και μάλιστα από απροσδόκητα άτομα.


Καρκίνος

Μην πέσετε με τα μούτρα σε ένα ειδύλλιο που κάνει τώρα τα πρώτα του βήματα, γιατί το πιθανότερο είναι ότι θα του κάνετε κακό. Δώστε του τον απαιτούμενο χρόνο να ωριμάσει και σιγά σιγά θα δικαιωθείτε. Σταθερά τα επαγγελματικά σας, μετά από μία περίοδο συνεχών συγκρούσεων. Επενδύστε στη σωστή και ανεμπόδιστη επικοινωνία.

Λέων

Μια μέρα μακριά από τις κλασικές σας υποχρεώσεις και τις συνηθισμένες σας συναναστροφές θα σας κάνει μεγαλύτερο καλό απ’ ό, τι υποψιάζεστε. Αφήστε μια καινούργια γνωριμία να σας διευρύνει τους ορίζοντες, όπως αυτή ξέρει. Προσοχή στις επαφές σας με τους Αιγόκερους, γιατί τα συμφέροντά σας (συναισθηματικά και πρακτικά) είναι αντικρουόμενα.

Παρθένος

Δώστε περισσότερη έμφαση στην καλοπέρασή σας και μην παίρνετε τα πάντα προσωπικά. Σήμερα μαθαίνετε να βάζετε σωστές προτεραιότητες και να απομακρύνετε με συνοπτικές διαδικασίες όσους σας κρατάνε πίσω. Η Αφροδίτη ανανεώνει μια ερωτική σχέση που βάλτωσε, αλλά είναι στο χέρι σας να την διατηρήσετε στην κατάσταση που θέλετε.

Ζυγός

Οι φιλικές σας σχέσεις επηρεάζουν τις ερωτικές σας περισσότερο απ’ όσο θα ’πρεπε, αλλά αυτό τώρα θα πρέπει να αλλάξει. Σήμερα καλείστε να πάρετε μερικές γενναίες αποφάσεις, Ζυγοί, ξεκαθαρίζοντας τη θέση σας και δυσαρεστώντας μερικά άτομα. Εμπιστευτείτε τους Υδροχόους, ειδικά αν ανήκουν στον πολύ στενό κοινωνικό σας κύκλο.

Σκορπιός

Μην υπερεκτιμάτε τις δυνάμεις και τις αντοχές σας, Σκορπιοί, γιατί σιγά σιγά οδηγείτε τον εαυτό σας στην εξάντληση. Χαλαρώστε λιγάκι και μοιραστείτε μερικά βάρη με έμπιστους ανθρώπους. Έντονος ο ανταγωνισμός στη δουλειά, αλλά η άμεση επίθεση δεν είναι η λύση στα προβλήματά σας. Δείτε τα πράγματα από απόσταση και κινηθείτε έξυπνα.

Τοξότης

Μια έντονη συγκίνηση θα σας αποσυντονίσει αρκετά σήμερα, αλλά δεν πρέπει να την αφήσετε να σας πάρει τα μυαλά. Διαχειριστείτε τον συναισθηματισμό σας προσεκτικά, Τοξότες, γιατί απ’ την εικόνα που βγάζετε προς τα έξω, θα κριθούν πολλά. Αφήστε τα οικονομικά ρίσκα για άλλη στιγμή και αρκεστείτε στις ήδη υπάρχουσες κατακτήσεις σας.

Αιγόκερως

Η Αφροδίτη εντείνει το ερωτικό παιχνίδι, γεγονός που έχει τόσο θετικές όσο και αρνητικές πλευρές. Απολαύστε το φλερτ (είτε είστε αυτοί που το κάνουν είτε αυτοί που το δέχονται), αλλά μην το αφήσετε να σας φουσκώσει τα μυαλά. Οι Ιχθύες παίζουν σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη των επαγγελματικών σας υποθέσεων. Μην τους υποτιμήσετε.

Υδροχόος

Λεπτές οι ισορροπίες φιλικών και ερωτικών σχέσεων, γεγονός που θα σας προκαλέσει άγχος και εκνευρισμό. Δεν μπορείτε να τους έχετε όλους ικανοποιημένους, Υδροχόοι, όσο καλές κι αν είναι οι προθέσεις σας. Δώστε προτεραιότητα στον τομέα που έχει μεγαλύτερη ανάγκη. Χωρίς βιασύνη εξελίσσονται τα επαγγελματικά. Όσο κι αν πιέσετε, τα πάντα θα γίνουν στην ώρα τους.

Ιχθύς

Τα ερωτικά σας μπαίνουν επιτέλους σε τροχιά ανόδου και οι προβληματισμοί που σας βασάνιζαν τον προηγούμενο καιρό, επιτέλους επιλύονται. Μην πιέσετε καταστάσεις, για να μην πιεστείτε κι εσείς οι ίδιοι. Ο Κρόνος εξομαλύνει μια ταραχώδη κατάσταση στον χώρο εργασίας, αλλά τα πνεύματα θα παραμείνουν ήρεμα μόνο αν ενδιαφερθείτε προσωπικά. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ