2014-07-31 11:44:06
Φωτογραφία για Και 4ος τραυματίας από το αιματοκύλισμα στα Σφακιά - Βροχή οι σφαίρες στη συμπλοκή των οικογενειών
Ένας ακόμα τραυματίας από το μακελειό στα Σφακιά εμφανίστηκε χθες στο νοσοκομείο Χανίων ζητώντας τις πρώτες βοήθειες για ένα τραύμα που έφερε στον αριστερό ώμο Ο τραυματίας αφού δέχτηκε τη βοήθεια των γιατρών έμεινε στο νοσοκομείο και αναμένεται και αυτός με την κατάθεση του να βοηθήσει προκειμένου να διαφωτίσει τις αρχές για το όλο απαράδεκτο σκηνικό που διαδραματίστηκε στα Σφακιά πριν δύο ημέρες.

Όλα δείχνουν ότι οι σφαίρες στο σημείο έπεσαν βροχή ...

Έτσι τώρα είναι τέσσερις οι τραυματίες από την αιματηρή συμπλοκή ενώ οι δύο είναι σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο Χανίων. Ο ένας φέρει τραύμα στον πνεύμονα και ο άλλος τραύμα στην μηριαία αρτηρία.

Κι όλα τούτα όταν τα μέλη δύο οικογενειών μάλωσαν για την πελατεία στα καραβάκια τους που πηγαινοφέρνουν κόσμο στο Λουτρό! Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες έγινε παρεξήγηση ανάμεσα στις δύο πλευρές κατά τη διάρκεια ενός δρομολογίου και ο καυγάς συνεχίστηκε σε ταβέρνα του χωριού.


Ο απολογισμός του αιματηρού περιστατικού είναι δύο να χαροπαλεύουν στο νοσοκομείο Χανίων. Ο ένας, έχει χτυπηθεί στον θώρακα και τον πνεύμονα, ενώ ο δεύτερος που πυροβολήθηκε 4 φορές στα πόδια είναι εξίσου σοβαρά, αφού πληροφορίες αναφέρουν ότι χτυπήθηκε κεντρική αρτηρία, με αποτέλεσμα να έχει χάσει πολύ αίμα.

Ο τρίτος εμπλεκόμενος στο μακελειό μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Ρεθύμνου όπου και υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση στο γόνατο.

Και ο τέταρτος στον ώμο. Και οι τέσσερις νοσηλεύονται φρουρούμενοι και η ανησυχία των διωκτικών αρχών είναι έντονη με δεδομένο το γεγονός ότι η ζωή των δύο βρίσκεται σε άμεσο κίνδυνο και η ατμόσφαιρα είναι ηλεκτρισμένη ...

Στο μεταξύ ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις έχουν ζώσει τόσο τη χώρα των Σφακίων όσο και τα νοσοκομεία αφού επικρατεί ένταση και υπάρχουν φόβοι ότι κάποιοι θα θελήσουν να δώσουν συνέχεια στο περιστατικό.
Πηγή
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ