2014-07-31 13:00:18
Φωτογραφία για «ΣΤΟ ΜΙΛΑΝΟ ΓΙΑ ΡΟΜΠΙΝΙΟ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ»! (PHOTO)
Ο Ιταλός δημοσιογράφος του "milanlive.it' Λούκα Μαρκέτι, αναφέρει σήμερα σε δημοσίευμά του ότι ο Ολυμπιακός είναι στο Μιλάνο για τον Ρομπίνιο, με την σημείωση ότι στην Ελλάδα πιστεύουν ότι στο τέλος θα... έρθει, ενώ έχει εναλλακτική τον Νιάνγκ. Το γεγονός, αναφέρει ο δημοσιογράφος ότι ο Ρομπίνιο μένει ακόμη στο Μιλάνο, "φρενάρει" τις μεταγραφικές εξελίξεις της ομάδας που έχει ανάγκη να δουλέψει στο μεταγραφικό παζάρι. Ο Κάμπελ και ο Αγιού της Μαρσέιγ είναι στα πλάνα των Μιλανέζων, με τον τελευταίο να απορρίπτει τους πάντες για τη χάρη της Μίλαν.

Ο άνθρωπος λοιπόν που ασχολείται αποκλειστικά με τα θέματα της Μίλαν για το "milanlive.it' δεν βάζει στο παιχνίδι ούτε... Άραβες, ούτε Αμερικανούς, ούτε και Βραζιλιάνους. 

Λέτα να ξέρει κάτι περισσότερο; Προφανώς ναι, το δημοσίευμά του πάντως δείχνει πως μοναδική ελπίδα για τη Μίλαν στην περίπτωση του Ρομπίνιο είναι ο Ολυμπιακός Σα να... συμφωνεί ο Ιταλός δημοσιογράφος με όσα πριν λίγο σας παρουσιάσαμε για την υπόθεση Ρομπίνιο... (δείτε το σχετικό θέμα ΕΔΩ)

Δείτε το δημοσίευμα του Λούκα Μαρκέτι : 
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ