2014-07-31 18:12:23
Φωτογραφία για Πάτρα: Νέα σελίδα στην ομάδα πυγμαχίας της ΕΑΠ
Το Δ.Σ. της Ε.Α.Π. είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την πρόσληψη του προπονητή πυγμαχίας τον κ. ΧΑΖΑΚΗ ΙΩΑΝΝΗ για το τμήμα του συλλόγου μας.

Στο πρόσωπο του έμπειρου Ομοσπονδιακού προπονητή, καθηγητή φυσικής Αγωγής, παλαίμαχου αθλητή μας και Πρωταθλητή Ελλάδας, εμπιστευτήκαμε την Αναβίωση του τμήματος από μηδενική βάση κρατώντας ζωντανή την φλόγα της Αναγέννησης και των επιτυχιών του παρελθόντος.

Το Δ.Σ. είναι σίγουρο ότι θα επιτευχτεί ο εξ’ αρχής στόχος του, να προσελκύσει μικρούς αθλητές στο αρχαιότερο και Ολυμπιακό Άθλημα της Πυγμαχίας και να πρωταγωνιστήσει ξανά, τόσο σε τοπικό όσο και στα πανελλήνια πρωταθλήματα. Παράλληλα η Ε.Α.Π. θα αποτελέσει και την πρώτη ομάδα στην περιοχή μας, πιθανόν και στην Ελλάδα, που θα δώσει την δυνατότητα στα νέα παιδιά να γνωρίσουν το νέο άθλημα που κατακτά τον κόσμο τα δύο τελευταία χρόνια, το ChessBoxing (σκάκι & πυγμαχία).


Ένα άθλημα που πραγματοποιείτε σε 11 γύρους, έξι για το σκάκι και πέντε για την πυγμαχία. Οι πρώτοι διαρκούν τέσσερα λεπτά και οι δεύτεροι τρία ή τέσσερα, με τους συμμετέχοντες αθλητές να κάνουν ενδιάμεσα ένα διάλειμμα τους ενός λεπτού. Για το σκοπό αυτό η Ε.Α.Π. αρχίζει να δέχεται εγγραφές νέων αθλητών για την στελέχωση των τμημάτων υποδομής του αθλήματος της Πυγμαχίας, από 1η Σεπτεμβρίου στο κλειστό Γυμναστήριο της.

Ένα σύντομο βιογραφικό για τον κ. ΧΑΖΑΚΗ ΙΩΑΝΝΗ:

Καθηγητής Φυσικής Αγωγής με ειδικότητα προπονητή πυγμαχίας. Ως προπονητής πρόσφερε τις υπηρεσίες του στα Αθλητικά σωματεία Άτλας Αιγίου, Ε.Α.Π., Α.Σ.Β.Α. Τόφαλος, καθώς στην Μεσογειακή Ομάδα της Ελλάδας. Αποτέλεσε Τεχνικός Σύμβουλος της Ε.Ο.Π. και στέλεχος του ΑΘΗΝΑ 2004. Σαν αθλητής της Ε.Α.Π. στέφθηκε 3 φορές Πρωταθλητής Ελλάδος Α κατηγορίας 2ος και 3ος Πανελληνιονίκης Α Κατηγορίας και Πρωταθλητής Β Κατηγορίας Ανδρών. Ήταν μέλος των Εθνικών Ομάδων Πυγμαχίας.
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ