2014-07-31 19:10:45
Φωτογραφία για «ΜΕΓΑΛΟ ΟΝΟΜΑ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, ΤΟΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΣΤΟ ICC»!
Μιλώντας στη NOVA ο Αμερικανός δημοσιογράφος του NBC, Μίκαελ Πρινβιντίλ, αναφέρθηκε με τα καλύτερα λόγια στον Ολυμπιακό!

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στο συνδρομητικό κανάλι.

«Ο Ολυμπιακός έχει κάνει μεγάλη εντύπωση στην Αμερική την περσινή σεζόν με τις εμφανίσεις του στο Champions League και ειδικά στα ματς με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Εδώ στη Νέα Υόρκη υπάρχουν πολλοί Έλληνες και πλέον όλοι όσοι ασχολούνται με το ποδόσφαιρο στις ΗΠΑ, γνωρίζουν το όνομα του Ολυμπιακού.

Η συμμετοχή σε αυτό το τουρνουά είναι κάτι πολύ καλό για τον Ολυμπιακό. Ομάδες σαν τον Ολυμπιακό που προέρχονται από χώρες, όπως η Ελλάδα, έχουν την ευκαιρία να έρθουν στις ΗΠΑ και να κάνουν γνωστότερο το όνομά τους. Τυπικά, έχουν πολλές ομάδες από την Ισπανία, την Αγγλία και τη Γερμανία, αλλά είναι θετικό που έχουμε και ομάδες από την Ελλάδα, γιατί έχουμε πολλούς Έλληνες εδώ. Ο Ολυμπιακός είναι ένα μεγάλο όνομα.

Όπως είπαμε υπάρχουν πολλοί Έλληνες φίλαθλοι στη Νέα Υόρκη και γιατί όχι να μην ξαναπαίξει του χρόνου ο Ολυμπιακός στο τουρνουά. Αν αποφασίσει η ελληνική ομάδα να επιστρέψει τη νέα σεζόν, οι Αμερικάνοι θα υποστηρίξουν αυτή την απόφαση και κάθε μεγάλο σύλλογο σαν τον Ολυμπιακό, τον θέλουμε εδώ κάθε χρόνο».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ