2014-07-31 21:03:49
Φωτογραφία για Δεν κλείνει το Νοσοκομείο Μεσολογγίου
Σύσκεψη χθες το πρωί στο νοσοκομείο Μεσολογγίου με τον διοικητή των διασυνδεόμενων νοσοκομείων Αγρινίου και Μεσολογγίου κ.Γιώργο Βλάχο, τον διοικητή του νοσοκομείου Μεσολογγίου κ.Κυριακόπουλο τους γιατρούς κ.Ζαβιτσανάκη, κ.Μούσα και την προισταμένη του νοσηλευτικού προσωπικού, στην οποία συζήτησαν τα προβλήματα του νοσοκομείου, όπως επίσης το γεγονός ότι από 1 Αυγούστου τα καρδιολογικά περιστατικά θα εξυπηρετούνται στο νοσοκομείο Αγρινίου.

Όπως επισημάνθηκε το νοσοκομείο Μεσολογγίου έχει μεγάλο πρόβλημα λόγω έλλειψης γιατρών, αλλά υπάρχει εντολή από το υπουργείο υγείας να μην κλείσει, καθώς εξυπηρετεί τις ανάγκες εκατοντάδων κατοίκων της ευρύτερης περιοχής.

Η λύση που αναζητάται για την κάλυψη της κενής θέσης, είναι αυτή της απόσπασης παθολόγου στο νοσοκομείο Μεσολογγίου, ώστε να μπορεί να λειτουργήσει η παθολογική κλινική και ίσως γίνει εφικτή η ενίσχυση με 6 γιατρούς.

Η σημερινή σύσκεψη έγινε στον απόηχο των επεισοδίων που σημειώθηκαν όταν κάτοικοι και εργαζόμενοι εισέβαλαν στο γραφείο του διοικητή σπάζοντας την πόρτα.
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ