2014-07-31 22:00:34
Φωτογραφία για Επιστολή/Απάντηση ΟΜΑΕ προς ΕΣΗΕΑ
Δείτε στο συνημμένο αρχείο την επιστολή της Ομοσπονδίας Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Ελλάδος προς το Δ.Σ. της ΕΣΗΕΑ μετά την ανακοίνωση της Ενώσεως Συντακτών σχετικά με τον εκφοβισμό Δημοσιογράφου.

Η επιστολή:

"Μετά την από 22.07.2014 ανακοίνωση του Δ.Σ. της Ενώσεώς σας σχετικά με τον εκφοβισμό Δημοσιογράφου αναφέρουμε τα ακόλουθα:

Η Ομοσπονδία μας αποτελείται από 94 Αθλητικά Σωματεία, 2670 Αγωνιζόμενους Αθλητές και 1050 Στελέχη (κριτές, αγωνοδίκες, τεχνικούς εφόρους και αλυτάρχες).

Όπως κι εσείς γνωρίζετε σε μια πολυάριθμη κοινωνία, όπως αυτή του μηχανοκίνητου αθλητισμού, δεν είναι απίθανο να υπάρξει μέλος της που ίσως κινηθεί παραβατικά. Αυτό όμως δεν χαρακτηρίζει το σύνολο των αθλητών και στελεχών του μηχανοκίνητου αθλητισμού.

Επί πλέον η Ομοσπονδία Μηχανοκίνητου Αθλητισμού δεσμεύεται πως, σε περίπτωση που αποδεχθεί ότι υπαίτιοι είναι αθλητές στελέχη ή μέλη σωματείων που ανήκουν στη δικαιοδοσία της, θα ενεργοποιήσει τις διαδικασίες μέσω των αρμοδίων οργάνων, όπως προβλέπει ο αθλητικός νόμος και το καταστατικό της.

Τέλος, για την διεξοδικότητα των διαδικασιών και τη διευκόλυνση των οργάνων μας παρακαλούμε εσάς και το μέλος σας, δημοσιογράφο κ. Βασίλη Σαριμπαλίδη, να μας γνωστοποιήσετε το όνομα του αθλητή και κάθε τι σχετικό."

Συνημμένα

  •   Επιστολή ΟΜΑΕ προς ΕΣΗΕΑ

[Πηγή: OMAE]

Δημοσίευση by Autocarnet.
autocarnet.blogspot.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Waze Social GPS: AppStore free update v3.8.1
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Waze Social GPS: AppStore free update v3.8.1
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ