2014-07-31 23:26:12
Φωτογραφία για ΒΡΗΚΕ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΕΡΙΞΕ «ΠΟΡΤΑ» ΣΤΗΝ ΑΕΚ Ο ΤΖΙΜΠΟΥΡ!
Εκτός Ελλάδας βρήκε τον επόμενο σταθμό της καριέρας του ο... Ραφίκ Τζιμπούρ! Ο Αλγερινός επιθετικός τα 'χει βρει σε όλα με τον ΑΠΟΕΛ και την Παρασκευή θα βρίσκεται Κύπρο για να... τελειώσει την μεταγραφή του.

Αν και η ομάδα του Γιώργου Δώνη φερόταν να έχει αποσύρει το ενδιαφέρον της για τον πρώην φορ του Ολυμπιακού, εν τούτοις τις τελευταίες ώρες υπήρξε... ανατροπή στην υπόθεση και πλέον ανάμεσα στις δύο πλευρές υπάρχει προφορική συμφωνία για να συνεργαστούν!

Αυτό σημαίνει πως την Παρασκευή, ο Τζιμπούρ θα βρίσκεται στην Κύπρο για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια να πέσουν οι υπογραφές στο νέο μονοετές συμβόλαιό του.

Μια εξέλιξη που δείχνει πως... «ναυαγεί» οριστικά η πιθανότητα επιστροφής του «τρομοκράτη» στην ΑΕΚ, με την οποία οι συζητήσεις είχαν πέσει στο... κενό, μετά τις απαιτήσεις που είχε εκφράσει ο ίδιος.

Ο 30χρονος φορ αποτελούσε εξ' αρχής επιλογή του Γιώργου Δώνη, που καταφέρνει, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, να τον εντάξει στο δυναμικό της ομάδας του και να αποκτήσει ακόμα ένα... «όπλο» στην προσπάθεια που θα κάνει του χρόνου για να διατηρήσει τα σκήπτρα στις εγχώριες διοργανώσεις και να μπει -σε πρώτη φάση- στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ