2014-08-01 00:54:14
Φωτογραφία για «ΣΦΗΝΑ» ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΓΙΑ ΚΑΛΕΜΠ ΓΚΡΙΝ! (ΒΙΝΤΕΟ & ΡΗΟΤΟS)
Ο Ολυμπιακός μπορεί και να μην έχει ολοκληρώσει τελικά τις μεταγραφές των ξένων παικτών του, όσο και αν στο λιμάνι λένε ότι το ρόστερ ολοκληρώθηκε!

Πληροφορίες που επικαλείται σε δημοσίευμά του το "pamesports.gr" από την Ισπανία αναφέρουν ότι τις τελευταίες ώρες έχει δείξει ενδιαφέρον για τον Κάλεμπ Γκριν!

Πρόκειται για τον 29χρόνο Αμερικανό πάουερ φόργουορντ, που την τελευταία σεζόν αγωνίστηκε στην... έκπληξη του ιταλικού πρωταθλήματος Ντινάμο Σάσαρι, η οποία τερμάτισε στην τρίτη θέση της τελικής βαθμολογίας και λόγω του υποβιβασμού της Σιένα στην τέταρτη κατηγορία, θα αγωνιστεί στην Ευρωλίγκα τη νέα αγωνιστική χρονιά.

Ο Γκριν είχε μέσους όρους πάνω από 17 πόντους και 8 ριμπάουντ στο «σπαγγέτι σιρκουί». Για τον 29χρόνο Αμερικανό πάουερ φόργουορντ ενδιαφέρεται εδώ και πολύ καιρό και η ισπανική Μάλαγα .

Ο Γκριν αγωνίζεται στην ίδια θέση με τον Μπρεντ Πέτγουεϊ, η παραμονή του οποίου στο ρόστερ του Ολυμπιακού βρίσκει... αντίθετη μερίδα οπαδών του Θρύλου, που, μάλιστα, εξέφρασε τη δυσαρέσκεια του στον προσωπικό λογαριασμό του «Ερ Τζόρτζια» στο Facebook, όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει (δείτε το σχετικό θέμα ΕΔΩ), κάτι που ανάγκασε τον Πέτγουεϊ να καταργήσει την σελίδα του στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης.


Εδώ να σημειώσουμε, ότι πριν μερικές μέρες, έγινε ακόμα μία κίνηση από πλευράς Ολυμπιακού για τον Ντέρικ Μπράουν της Λοκομοτίβ, αλλά ο ατζέντης του δεν το... συζητούσε. Άρα, ο Ολυμπιακός συνεχίζει να ψάχνει την αγορά Δείτε τον παίκτη εν δράσει:
olympiacos-blog
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ