2014-08-01 14:44:59
Φωτογραφία για Αχαΐα: Οι φαρμακοποιοί βγάζουν κονδύλι από τα αποθεματικά τους για την αποστολή βοήθειας στη Γάζα
"Τα Δ.Σ. του Φ.Σ. Αχαΐας και του Διανεμητικού Λογαριασμού Φαρμακοποιών Αχαΐας, καθώς και το Δ.Σ. του Συνεταιρισμού Φαρμακοποιών Αχαΐας και Νήσων, παρακολουθώντας με έντονη ανησυχία την κλιμακούμενη βία στην περιοχή της Γάζας και θέλοντας να εκφράσουν την συμπαράστασή τους στο δοκιμαζόμενο Παλαιστινιακό Λαό και κυρίως στους αμάχους, θα εκταμιεύσουν κονδύλι από τα αποθεματικά τους για την προμήθεια ιατροφαρμακευτικού υλικού το οποίο θα σταλεί ως βοήθεια στη δοκιμαζόμενη περιοχή.

Τα Δ.Σ. και των τριών φορέων εκφράζουν την αντίθεσή τους στις πολεμικές επιχειρήσεις και στην ανεξέλεγκτη επιθετικότητα που η κυβέρνηση του Ισραήλ επιδεικνύει.

Ως επιστήμονες, αλλά και ως Έλληνες που η ιστορία μας είναι γεμάτη από παραδείγματα θυσιών για την ανεξαρτησία της χώρας μας, είμαστε ιδιαίτερα ευαίσθητοι στην προσπάθεια ενός λαού να κατοχυρώσει τα εδάφη που ιστορικά του ανήκουν.

Καλούμε όλους τους επιστημονικούς φορείς της Πάτρας να συνδράμουν με όσες δυνάμεις διαθέτουν, ώστε να συμπαρασταθούμε στα θύματα και στους τραυματίες της εμπόλεμης αυτής ζώνης".
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ