2014-08-01 21:17:51
Φωτογραφία για Πρώτος και πάλι ο Γιώργος Φράγκος  και το Volkswagen Amarok
Το 4o Hellenic SUP CUP ’14 φιλοξενήθηκε την Κυριακή 27 Ιουλίου στο Ολυμπιακό Κωπηλατοδρόμιο του Σχοινιά, στο πλαίσιο του 24ου Πανελληνίου Πρωταθλήματος Κωπηλασίας,.

Ήταν μια ημέρα σταθμός για το Ελληνικό SUP, με την παρουσίαση της όρθιας Σανιδοκωπηλασίας να δίνει ξεχωριστές πινελιές στη διοργάνωση του πρωταθλήματος.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι η εκκίνηση του αγώνα ήταν μια από τις θεαματικότερες που έχουν δοθεί μέχρι σήμερα στο Ολυμπιακό Κωπηλατοδρόμιο, με πολύ θέαμα και πολύ ζωντάνια από τους 124 αθλητές του SUP ενώ ομηρικές μάχες δόθηκαν σε όλες τις σημαδούρες με πολλές ανατροπές να γίνονται ακριβώς πάνω στις στροφές.

Πρώτος τερμάτισε για μια ακόμη φορά ο Γιώργος Φράγκος με Naish Javelin LE 14'0" με δεύτερο τον Γιώργο Κωνσταντή με Naish Javelin LE 14'0" και τρίτο τον Βαλσαμίδη Κωνσταντίνο με Fanatic Falcon 14'0".

Απομένουν 2 ακόμη αγώνες για να κριθεί το πρωτάθλημα και το Volkswagen Amarok παραμένει στο πλευρό του πρωταθλητή Γιώργου Φράγκου στον αγώνα για την κατάκτηση ενός ακόμα Πανελληνίου Πρωταθλήματος.

Δημοσίευση by Autocarnet.
autocarnet.blogspot.com
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ