2014-08-02 12:05:28
Φωτογραφία για Εταιρική εκδήλωση της BMW Group Hellas για τη νέα BMW Σειρά 2 Active Tourer και το νέο 5θυρο ΜΙΝΙ
Σε ρυθμούς μουντιάλ και με καλοκαιρινή διάθεση, η BMW Group Hellas παρουσίασε στο ΤΑΤΟΙ Club τη νέα BMWΣσειρά 2 Active Tourer και τo νέο 5θυρο ΜΙΝΙ λίγο πριν το επίσημο λανσάρισμα τους. Τους εταιρικούς πελάτες καλωσόρισε ο κ. Μάνος Δρακωτός, Corporate Sales Manager της BMW Group Hellas. Τα δύο νέα μοντέλα παρουσιάστηκαν στην εκδήλωση από τους κυρίους Αντώνη Αδάναλη, Product Manager και BMWiManager της σειράς BMWi στην Ελλάδα, και Άρι Καζαμία, ΜΙΝΙ Manager.

Με μια διαφορετική φιλοσοφία, η νέα BMW Σσειρά 2 Active Tourer φέρνει τη λειτουργικότητα, την ευρυχωρία και την άνεση σε συνδυασμό με τη δυναμική συμπεριφορά, το στυύλ και τη φινέτσα στην premium μικρή κατηγορία. Με νέους τρικύλινδρους και τετρακύλινδρους κινητήρες διαμορφώνουν μία οδηγική εμπειρία βασισμένη στις σπορ επιδόσεις και την εξαιρετική απόδοση. Νέες ευκαιρίες για οδηγική απόλαυση ΜΙΝΙ θα προσφέρει και το νέο 5θυρο μοντέλο στη μικρή κατηγορία με αυξημένους χώρους, νέους κινητήρες βενζίνης και diesel MINI TwinPower Turbo και ακόμη περισσότερες επιλογές στον εξοπλισμό.

Η βραδιά έκλεισε ιδανικά για τους προσκεκλημένους που είχαν τη δυνατότητα να δούν σε γιγαντο-οθόνη τον πολυαναμενόμενο ημιτελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου Ποδοσφαίρου μεταξύ της Ολλανδίας και της Αργεντινής.

Δημοσίευση by Autocarnet.
autocarnet.blogspot.com
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΤΟ... ΞΑΝΑΚΑΝΕ Ο ΛΙΛΑΡΝΤ! *VIDEOS*
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
ΤΟ... ΞΑΝΑΚΑΝΕ Ο ΛΙΛΑΡΝΤ! *VIDEOS*
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ