2014-08-02 20:02:32
Φωτογραφία για Η... ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΤΟΥ ΜΕΛΜΠΕΡΓΚ
Μετά από 20 χρόνια καριέρας, ο Όλοφ Μέλμπεργκ είπε το οριστικό αντίο στην ενεργό δράση, αλλά όχι στο ποδόσφαιρο γενικότερα, καθώς εξετάζει το ενδεχόμενο να συνεχίσει να υπηρετεί το σπορ που αγάπησε από άλλο πόστο.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα "expressen.se", δεν αποκλείεται να τον δούμε βοηθό στον πάγκο της Εθνικής ομάδας της Σουηδίας.

Σε δηλώσεις που έκανε, ο πρώην αμυντικός του Ολυμπιακού, έκανε ακόμα μια αναφορά στους ερυθρόλευκους, σημειώνοντας. «Όλα αυτά τα χρόνια, πήρα πολλά από τη Γιουβέντους, τον Ολυμπιακό και τη Βιγιαρεάλ. Παρατήρησα πως το υψηλότερο επίπεδο το είχε η Ισπανία, ακόμα και στη Β' Εθνική. Είσαι ένα επίπεδο παραπάνω σχετικά με το πόσο προσεκτικός πρέπει να είσαι στο γήπεδο. Φοβερές ιδέες και τακτικές. Πριν από 15 χρόνια δεν ενδιαφερόμουν για τέτοια πράγματα. Ήθελα μόνο να δω τι θα κάνω με την καριέρα μου, να βγάλω λεφτά και να εντυπωσιάσω τους προπονητές και τις ομάδες. Τα τελευταία χρόνια ενδιαφέρθηκα για τη γενικότερη εικόνα», ανέφερε ο Μέλμπεργκ, που συνέχισε για το ενδεχόμενο να αναλάβει βοηθός στην Εθνική ομάδα της Σουηδίας.


«Δεν ξέρω. Έχω μερικές σκέψεις που είναι σαν να συνέχιζα ακόμα να παίζω. Αν είναι να γίνει κάτι, θα πρέπει να είναι στο 100% και σε όσο το δυνατόν υψηλότερο επίπεδο. Αλλά θα πρέπει να είμαστε ρεαλιστές. Απαιτεί εκπαίδευση κάτι τέτοιο».

Τέλος, συνεχίζοντας στο ίδιο μήκος κύματος, υπογράμμισε πως η προπονητική είναι κάτι το εντελώς διαφορετικό. «Η εμπειρία μου από αυτό που έκανα, μου λέει ότι είναι εντελώς διαφορετικό να είσαι προπονητής σε μια ομάδα Νέων, από ό,τι σε μια ομάδα της Πρέμιερ Λιγκ. Είναι τελείως διαφορετικό και απαιτείται προσήλωση σε έναν συγκεκριμένο τρόπο παιχνιδιού».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ