2014-08-03 08:32:45
Φωτογραφία για ΑΠΟΘΕΩΣΕ ΔΙΑΜΑΝΤΑΚΟ Ο... ΤΣΟΡΙ! (ΡΗΟΤΟ)
Ο Τσόρι συνεχάρη τον Δημήτρη Διαμαντάκο για την απόδοσή του στο φιλικό με τη Μάντσεστερ Σίτι, "ανεβάζοντας" φωτογραφία στο διαδίκτυο με τον νεαρό επιθετικό των ερυθρόλευκων.

Ο Δημήτρης Διαμαντάκος πέτυχε δύο γκολ στη φιλική αναμέτρηση με τη Μάντσεστερ Σίτι στο "TCF Bank Stadium" της Μινεάπολις και μαζί με τον Ρομπέρτο ήταν οι δύο μεγάλοι πρωταγωνιστές του Ολυμπιακού στη νίκη με 5-4 στα πέναλτι (ο κανονικός αγώνας έληξε 2-2) επί της Πρωταθλήτριας Αγγλίας.

Ο νεαρός επιθετικός του Θρύλου πέτυχε τρία γκολ στα τρία παιχνίδια των ερυθρόλευκων στο Guinness International Champions Cup και ουσιαστικά κέρδισε με το σπαθί του μία θέση στον Ολυμπιακό της νέας σεζόν.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο Τσόρι αποθέωσε τον συμπαίκτη του και μάλιστα, ανέβασε μία... selfie φωτογραφία στο διαδίκτυο με τον MVP της αναμέρησης, Δημήτρη Διαμαντάκο.

"Με τον γκολεαδόρ σήμερα. Συγχαρητήρια", έγραψε στην προσωπική του σελίδα στο Facebook ο Αργεντίνος μεσοεπιθετικός, ο οποίος πρόσθεσε και δύο εικονίδια με ισάριθμες μπάλες ποδοσφαίρου, όσα και τα γκολ του Διαμαντάκου κόντρα στην ομάδα του Μανουέλ Πελεγκρίνι.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ