2014-08-03 11:09:18
Φωτογραφία για Γιατί ο πρόεδρος του ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964 καταγγέλλει αστυνομικούς του Α.Τ. Καρπενησίου;
« Έτσι υποδέχονται τους επισκέπτες στο Καρπενήσι...» είπε ο Πανουργιάς Παπαϊωάννου, ο οποίος καταγγέλλει στο LamiaReport τους αστυνομικούς για απρεπή συμπεριφορά και όχι μόνο..., αφου όπως υποστηρίζει του έκοψαν κλήση 400 ευρώ για ΚΤΕΟ, ενώ δεν θα έπρεπε.

Ο πρόεδρος "ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964" πήγαινε το απόγευμα μαζί με την οικογένειά του στο Καρπενήσι για να δει την προετοιμασία της ομάδας, που φέτος μετά από 35 χρόνια ανέβηκε στη Β΄ Εθνική.

Λίγο πριν φτάσει, αμέσως μετά τη σήραγγα, αστυνομικοί τον σταμάτησαν για έλεγχο.

« Δεν έτρεχα και φορούσαμε όλοι ζώνες. Αν και είδαν ότι μέσα στο αυτοκίνητο ήταν μια οικογένεια η συμπεριφορά τους ήταν απρεπής. Αφού δεν βρήκαν κάτι άλλο να με γράψουν μου είπαν ότι θα μου κόψουν κλήση γιατί δεν είχα περάσει ΚΤΕΟ.

Τους εξήγησα πολύ ευγενικά ότι σύμφωνα με την άδεια του αυτοκινήτου που κρατούν στα χέρια τους, πρέπει να περάσει ΚΤΕΟ το 2015. Παρ όλα αυτά που έκοψαν την κλήση των 400 ευρώ...Ειλικρινά δεν με πείραξε η κλήση, αλλά η συμπεριφορά τους. Θέλω να ελπίζω ότι είναι ένα μεμονωμένο περιστατικό. Το καταγγέλλω όμως δημόσια γιατί δεν είναι δυνατόν να ζητάμε να έρχονται τουρίστες στην Ευρυτανία και όργανα της τάξης να συμπεριφέρονται έτσι στους επισκέπτες....», δήλωσε στο LamiaReport φανερά ενοχλημένος o Πανουργιάς Παπαϊωάννου.

Δείτε φώτο από την κλήση και την άδεια του αυτοκινήτου:
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ