2014-08-03 14:40:29
Φωτογραφία για ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: H φαρμακοποιός Αντωνία που ήταν... Αντώνης!
Την Παρασκευή μας ήρθε ένα email στο inbox του tromaktiko, που μιλούσε για μια αθυρόστομη φαρμακοποιό από την Μεταμόρφωση Αττικής, η οποία μέσα από το facebook τα πετάει όλα έξω! Το θέμα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα έγινε πρώτο (δείτε το ΕΔΩ) λόγω της ιδιότητας και της θέσης της... Αντωνίας!

Μάλιστα, η φαρμακοποιός, με χιούμορ (να υποθέσουμε) έστειλε και ένα μήνυμα που μας έλεγε ορθά κοφτά πως...θα πέσουν μηνύσεις!

Η... Αντωνία όμως, πρέπει να γνωρίζει, πως ότι δημοσιεύεται σε σελίδες κοινωνικού περιεχομένου, φαίνονται σε όλη την Υφήλιο. Τόσο απλά. Και έχει το δικαίωμα (όταν ο ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗΣ το δίνει) ο κάθε συντάκτης να γράψει οτιδήποτε του κεντρίζει το ενδιαφέρον, αρνητικά ή θετικά!

Ωστόσο, από την Παρασκευή έως σήμερα ήρθαν δεκάδες μηνύματα στο tromaktiko για την ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΡΙΑ του άρθρου. Γείτονες, πελάτες, φίλοι και γνωστοί της, μας ενημέρωσαν πως η Αντωνία, όταν γεννήθηκε σε ένα χωριό της Τριχωνίδας ΔΕΝ ΗΤΑΝ Αντωνία αλλά...Αντώνης!


Η πρωταγωνίστρια λοιπόν του άρθρου μας (δείτε το ΕΔΩ) ήταν ένα χαριτωμένο αγόρι που δεν το αποδέχθηκε ποτέ, με αποτέλεσμα να κάνει επεμβάσεις αλλαγής φίλου.

Για την ηλικία της (48 δηλώνει) θα μπορούσαμε να πούμε πως ο Αντώνης που έγινε Αντωνία τα κατάφερε περίφημα. Είναι όπως και να το κάνουμε μια ζουμερή (!;) σχεδόν 50αρα κυρία με καμπύλες και σίγουρα ποθητή από τους άντρες.

Να υποθέσουμε κλείνοντας, πως οι μηνύσεις θα γίνουν αγωγές και θα αυξηθούν μετά την δημοσιόποιησή του "κοινοί" μυστικού που γνώριζαν οι γείτονες, φίλοι και συνάδελφοί της. Μεγάλο θέμα έχει γίνει η περίπτωσή της Αντωνίας και στον Φαρμακευτικό Σύλλογο, αφού με την εκρηκτική συμπεριφορά της έχει προκαλέσει πολλές φορές αρνητικά σχόλια... Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ