2014-08-03 19:18:26
Φωτογραφία για ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΝΕΑ ΒΑΛΕΝΘΙΑ
Η Βαλένθια είναι αντίπαλος του Ολυμπιακού στον Δ' όμιλο της Euroleague 2014-15, ενώ ο αθλητικός διευθυντής των Ισπανών, Τσέτσου Μουλέρο, ανέλυσε τις μεταγραφές των ''νυχτερίδων'' και αποθέωσε τον Ντουάιτ Μπάικς (ο οποίος απασχόλησε και τα μεταγραφικά του Ολυμπιακού).

Η Βαλένθια επιστρέφει στην Euroleague για πρώτη φορά μετά τη σεζόν 2010-11 ως κάτοχος του EuroCup. Παράλληλα θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό στην πρεμιέρα της διοργάνωσης, στις 16/10.

Λίγες μέρες νωρίτερα, πάντως, η ομάδα του Βέλιμιρ Περάσοβιτς θα κάνει τα αποκαλυπτήρια μπροστά στο κοινό της κόντρα στη Σαραγόσα, στην 21η έκδοση του τουρνουά Ciutat de València που θα διεξαχθεί στην έδρα των ''νυχτερίδων'', στο ''Pabellon Fuente de San Luis'', όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το "euroleague.sport24.gr".

Ο αθλητικός διευθυντής της Βαλένθια, Τσέτσου Μουλέρο, μίλησε για την εικόνα που θα παρουσιάσουν οι Ισπανοί την επόμενη σεζόν στην Euroleague και την ACB, στάθηκε στην απώλεια του MVP Τζάστιν Ντόλμαν και ανέλυσε τα νέα αποκτήματα.


''Με τις κινήσεις που έχουν γίνει μέχρι στιγμής, η ομάδα απέκτησε φρεσκάδα. Έχουμε πολλούς νεαρούς παίκτες που θα μας βοηθήσουν στο rotation. Χάσαμε τον Ντόλμαν, ωστσόσο μπορώ να σας διαβεβαιώσω ότι η Βαλένθια θα παρουσιάσει πιο ισορροπημένη εικόνα τη νέα σεζόν. Πλέον υπάρχουν πολλοί παίκτες που μπορούν να σκοράρουν'' εξήγησε στην αρχική του τοποθέτηση ο ιθύνων νους των ''νυχτερίδων''.

Εν συνεχεία αναφέρθηκε στη μεταγραφή του Τζάστιν Ντόλμαν στην Μπαρτσελόνα. ''Χάσαμε τον MVP μας. Τον καλύτερο παίκτη της λίγκας και αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να παρουσιάσουμε ομαδική δουλειά για να καλύψουμε το τεράστιο κενό του. Περιμένουμε τη βοήθεια των νέων παικτών και φυσικά αυτών που έμειναν από πέρσι όπως ο Μπόγιαν Ντούβλεβιτς, ο Βλάντιμιρ Λούσιτς και ο Πάμπλο Αγκιλάρ''.

Ο Μουλέρο έκανε ειδική αναφορά στους Ράφα Μαρτίνεθ, Ρομέιν Σάτο και Σέρχι Λίχτσουκ οι οποίοι ''είχαν, μεν, καλύτερες και πιο συμφέρουσες προτάσεις όμως προτίμησαν να μείνουν μαζί μας και να στηρίξουν το project της Βαλένθια''.

Τι είχε να πει για τους νέους παίκτες της Βαλένθια; ''Ο Κρέσιμιρ Λόντσαρ είναι ένας πολύ έξυπνος παίκτης. Νομίζω ότι θα αποτελέσει σημείο αναφοράς στο επιθετικό παιχνίδι της ομάδας μας. Κατά τα άλλα, ο Λιουκ Χαρανγκόντι είναι εξαιρετικός ριμπάουντερ και ταιριάζει στην αμυντική φιλοσοφία του κόουτς Περάσοβιτς.

Όσον αφορά τον Γκιγιέμ Βίβες, είναι μόλις 21 ετών όμως είναι σταθερός στην απόδοσή του. Έχει πολλά πλεονεκτήματα στο παιχνίδι του και μπορεί να εξελιχθεί σε ένα σπουδαίο αμυντικό εργαλείο. Περιμένουμε πολλά από αυτόν. Ο Ντουάιτ Μπάκς είναι ένας παίκτης που δεν διστάζει να παίρνει πρωτοβουλίες στην επίθεση. Ακολουθεί τα συστήματα της ομάδας όμως μπορεί να αυτοσχεδιάσει σε αρκετές περιπτώσεις. Είναι εξαιρετικός στο ''ένας εναντίον ενός'' και μπορεί να τελειώσει τις φάσεις. Θα μας βοηθήσει πολύ''.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ