2014-08-03 21:36:24
Φωτογραφία για ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ, ΟΙ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΚΑΙ Ο... ΣΟΥΣΟ!
Ο Μίτσελ όπως ήδη έχουμε αναφέρει, θέλει πιο πολύ τον Άμραμπατ για τα χαφ ενώ στο ερυθρόλευκο μικροσκόπιο παραμένει ο Νιάνγκ. Υπάρχουν όπως και πολύ δύσκολες περιπτώσεις, όπως των Κάμπελ και... Σούσο!

Ο Ολυμπιακός μπορεί να έχει ρίξει το βάρος των προσπαθειών του για την εύρεση ενός φορ-killer (την ώρα που προσπαθεί να τελειώσει θετικά και την υπόθεση του Άλαν Πουλίδο) όμως δεν έχει αφήσει και το... μέτωπο του ακραίου. Εκεί όπου ο Ισπανός τεχνικός έχει δείξει σαφή προτίμηση στη δύσκολη περίπτωση του Νορντίν Άμραμπατ. Δεν είναι όμως μόνο ο Μαροκινός διεθνής που απασχολεί τους ερυθρόλευκους.

Στη λίστα τους παραμένει ο Εμπαγιέ Νιάνγκ ενώ κάποιοι στο Λιμάνι δεν ξεγράφουν ακόμα τελείως τον Ρομπίνιο. Φυσικά για το τεχνικό επιτελείο και τη διοίκηση το ιδανικό σενάριο θα ήταν η επιστροφή του Τζόελ Κάμπελ, κάτι που όμως φαντάζει αλλά και είναι πολύ δύσκολο, ενώ με τι εμφανίσεις του Κοσταρικανού γίνεται όλο και δυσκολότερο.


Μία ακόμα εναλλακτική (εξίσου πολύ δύσκολη) είναι αυτή του Σούσο, του νεαρού Ισπανού ποδοσφαιριστή της Λίβερπουλ. Ενός παίκτη τον οποίο ο Ολυμπιακός κυνηγά εδώ και.. δύο περίπου χρόνια. Κατά το παρελθόν (κυρίως πέρυσι) είχε προσπαθήσει να τον κλείσει με δανεισμό, χωρίς όμως επιτυχία.

Κατά τα άλλα ως προς τον φορ πέραν του Πουλίδο για τον δεύτερο επιθετικό υπάρχουν τα ονόματα των Γκουιντέτι, Βόσεν, Σανόγκο, Πάντεφ και όχι μόνο. Είναι δεδομένο πάντως πως οι ερυθρόλευκοι από αύριο θα... φουλάρουν ξανά για να ολοκληρώσουν το φετινό τους ρόστερ ενώ φυσικά εκκρεμούν ακόμα οι αποχωρήσεις που θα υπάρξουν.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ