2014-08-04 00:54:45
Φωτογραφία για «ΕΧΕΙ ΥΠΟΜΟΝΗ, ΕΙΝΑΙ ΕΡΓΑΤΙΚΟΣ, ΘΑ ΠΕΤΥΧΕΙ» *ΒΙΝΤΕΟ*
Η αφορμή δόθηκε από τα αρμενικά ΜΜΕ, τα οποία αποθέωναν τον Γκεβόργκ Γκαζαριάν, ο οποίος σε ένα ακόμα παιχνίδι του Ολυμπιακού κατάφερε να κάνει αισθητή την παρουσία του μπαίνοντας ως αλλαγή.

Ο 26χρονος ποδοσφαιριστης έδωσε την ασίστ του 2-2 με τη Μάντσεστερ Σίτι στον Διαμαντάκο και οι συμπατριώτες του τον αποθεώσαν με τη δημιουργία ενός εξάλεπτου βίντεο με τα κατορθώματα τους κόντρα στους «σίτιζενς».

Ο Γκαζαριάν, λοιπόν, πρόσθεσε ακόμα μία καλή εμφάνιση στο ενεργητικό του και το "SentraGoal" επικοινώνησε με έναν άνθρωπο που τον ξέρει καλά για να μάθει τι μπορεί να περιμένει ο Ολυμπιακός από τον διεθνή μεσοεπιθετικό. Ο λόγος για τον πρώην προπονητή της Εθνικής Αρμενίας και νυν της Τομπόλ, Βαρντάν Μινασιάν που μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την εργατικότητα και τη συγκέντρωση στο στόχο του παίκτη.

«Ενημερώθηκα για τις καλές εμφανίσεις του Γκαζαριάν στην Αμερική με τον Ολυμπιακό και είμαι χαρούμενος γι' αυτόν», είπε αρχικά ο Μινασιάν.


«Είναι ένας παίκτης που δουλεύει πολύ στις προπονήσεις και απ' ό,τι φαίνεται αυτό συνεχίζεται και στον Ολυμπιακό», συμπλήρωσε ο Μινασιάν.

«Φαίνεται πως τον πιστεύουν πολύ στον Ολυμπιακό και αυτό τον δυναμώνει, είναι σκληρός χαρακτήρας, του αρέσει να δουλεύει, είναι υπομονετικός και συγκεντρωμένος. Είμαι σίγουρος πως αν συνεχίζει έτσι, θα πετύχει», υπογράμμισε ο πρώην ομοσπονδιακός τεχνικός της Αρμενίας, ο οποίος, καταλήγοντας, επεσήμανε:

«Ο Γκαζαριάν κάνει πολλές δουλειές μέσα στο γήπεδο. Μαρκάρει, δημιουργεί και προσπαθεί να σκοράρει… Ο Ολυμπιακός φαίνεται πως τον βοηθά, μακάρι να συνεχίσει έτσι».
olympiacos-blog
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ